Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Η γαστρονομία της Μήλου προβλήθηκε στην ιταλική αγορά

Η γαστρονομία της Μήλου αναδεικνύεται στο μεγάλο της όπλο στην τουριστική προώθηση του νησιού στις διεθνείς αγορές. Σε αυτά τα πλαίσια έγινε πρόσφατα μια πολύ χρήσιμη και εξαιρετική παρουσίαση μέσω διαδικτυακής σύνδεσης με το Μιλάνο υπό την αιγίδα του ΕΟΤ Μιλάνου και με προσωπική φροντίδα οργάνωση και επιμέλεια της κ.Κυριακής Μπουλασίδου.

Στην ωριαία ζωντανή σύνδεση με την πόλη του Ιταλικού βορρά παρουσιάστηκαν οι ομορφιές του νησιού σε ένα κοινό δεκάδων δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων με κεντρική συντονίστρια την κ.Μπουλασίδου από τα γραφεία του ΕΟΤ στο Μιλάνο .

Σε απευθείας σύνδεση από το Παλιοχώρι η κ.Χριστίνα Μαθιουδάκη Ciampa, από τα Μαντράκια η κ.Paola Verrechia, από το λιμάνι της Μήλου τον Αδάμαντα η κ.Αθηνά Σούλη μίλησαν στα ιταλικά (κάτι που ενθουσίασε το ιταλικό κοινό) για το νησί και την ιδιαίτερη ομορφιά του. Από το Κλίμα ο κ.Βασίλης Παπικινός και ο κ.Δημήτρης Δελλής ζωντανά μαγείρεψαν για το κοινό της Ιταλίας με αναφορά στην πλούσια γαστρονομική παράδοση του νησιού ,πάντα στην Ιταλική γλώσσα.

Η Μήλος ταξίδεψε με αυτό τον τρόπο και εφέτος στο Μιλάνο αφού λόγω των συγκυριών δεν ήταν δυνατή η φυσική παρουσία στην σπουδαία τουριστική έκθεση BIT η οποία θα διεξαχθεί διαδικτυακά.


Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!