Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

«Η γη είναι στα χέρια σου!» – Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

IMG_4630

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Περιφερειακό Φυτώριο στηρίζουν τις δράσεις για την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε ότι αφόρα το περιβάλλον.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2016, θα πραγματοποιηθούν οριζόντιες δράσεις και στα 48 νησιά Δωδεκανήσου και Κυκλάδων με κεντρικό σύνθημα «Η γη είναι στα χέρια σου». Στο πλαίσιο αυτό θα δοθούν περισσότερα από 10 χιλιάδες φυτά.

IMG_4631

Συγκεκριμένα, στη Σύρο η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή, στην Πλατεία Μιαούλη, μπροστά από το κτήριο της Περιφέρειας. Θα ξεκινήσει στις 9:00 πμ και  θα περιλαμβάνει διασκέδαση, εκπλήξεις και λιχουδιές. Στη Ρόδο, η αντίστοιχη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, στις 9.30 πμ.

Όπως αναφέρθηκε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, η κεντρική εκδήλωση στη Ρόδο περιλαμβάνει Djs, χορευτικά, θεατρικό, λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις για όλα τα παιδιά!

Print

Όπως τόνισαν οι συντονιστές των εκδηλώσεων, πρόκειται για μια ομαδική δουλεία στην οποία συμμετέχουν, ο Αντιπεριφερειάρχης Βιομηχανίας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων κ. Γιάννης Φλεβάρης, ο πρόεδρος της Περιφερειακό Φυτώριο Α.Ε. κ. Μιχάλης Μπαριανάκης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δωδεκανήσου κ. Χρήστος Μπάρδος και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Δια Βίου Μάθησης κ. Άγγελος Ανανίας.

Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου και του Περιφερειακού Φυτωρίου. Συνδιοργανωτές είναι το Τμήμα Περιβάλλοντος, Διεύθυνσης Βιομηχανίας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων,  το Τμήμα Δια Βίου Μάθησης, της Π.Ν.Αι., η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δωδεκανήσου και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!