Κυριακή, 11 Ιουνίου, 2023

Οι ημερήσιες προβλέψεις της Δευτέρας, 11/04 από την Κατερίνα Σαλωνίκη

astra_12_2

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη

Κάθε κίνηση έχει ένα κίνητρο, που πρέπει να φροντίζουμε να μην είναι ορατό
Η εβδομάδα αρχίζει με μια προσμονή για ειδήσεις και πάσης φύσεως εξελίξεις, με τη Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στους Διδύμους.

Η μέρα όμως χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο δύσκολο κομμάτι των πρωινών και μεσημεριανών ωρών και στο ευχάριστο των απογευματινών και βραδινών.
Οι δυσαρμονικές όψεις της Σελήνης με τον ανάδρομο Δία στις 8.44 το πρωί και με τον ανάδρομο Κρόνο στις 11.36, ανακινούν υποθέσεις που μας απασχολούν καιρό τώρα και μας αναγκάζουν με υπερβολικό τρόπο να τις αντιμετωπίσουμε.
Υπάρχει πιθανότητα να ακούσουμε νέα που δεν θα μας ευχαριστήσουν καθόλου αν τα πράγματα δεν είναι δομημένα όπως θα έπρεπε αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να ακούσουμε κάτι που θα μας ευχαριστήσει μεν, αλλά θα χρειαστεί να διατηρήσουμε τις επιφυλάξεις μας. Σε κάθε περίπτωση δεν πετάμε τη σκούφια μας από τη χαρά μας.
Ως νωρίς το απόγευμα επικρατούν αναστάτωση, περιέργεια, αδιακρισία και αμφιβολίες.

Στις 6.58 το απόγευμα η αρμονική όψη της Σελήνης με τον Ουρανό και στις 9.56 το βράδυ η αρμονική όψης Σελήνης – Ήλιου, αντιστρέφουν τη διάθεση, κάνοντάς μας διεκδικητικούς απέναντι σε όλα και σε όλους, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, αρκεί να έχουμε ένα αποτέλεσμα.
Η επικοινωνία μας γίνεται απαιτητική, ενώ είμαστε σε θέση να αποδεχτούμε ψύχραιμα οποιαδήποτε εξέλιξη. Η ενεργητικότητα και η ζωντάνια που εκλύει το βράδυ αυτό μας κάνουν να σκεφτόμαστε αισιόδοξα προσδίδοντάς μας ιδιαίτερη δύναμη και θέληση.

Δίδυμε, η μέρα αυτή είναι ιδιαίτερη διότι λαμβάνεις μηνύματα που καλείσαι να επεξεργαστείς ψύχραιμα. Ειδήσεις και εξελίξεις σε περιμένουν.
Τοξότη, Παρθένε και Ιχθύ, εμπόδια και καθυστερήσεις ή αλλαγές στο πρόγραμμα και σε ότι περιμένεις μπορεί να σε εκνευρίσουν ή να σε απογοητεύσουν. Από το απόγευμα και μετά όμως όλα ομαλοποιούνται.
Κριέ, Ζυγέ, Λέοντα και Υδροχόε, ελίσσεσαι εύκολα και αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις έξυπνα και διπλωματικά. Κάνε κινήσεις σήμερα και επικοινώνησε θέματα που σε καίνε.
Αιγόκερε, Καρκίνε, Ταύρε και Σκορπιέ, έχεις όλες τις ευκαιρίες να χειριστείς κατάλληλα τα ζητήματά σου. Κινήσου μεθοδικά, μην βιάζεσαι και προσπάθησε να περάσεις αυτό που θέλεις πουλώντας εκδούλευση προς δικό σου όφελος.

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!