Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Οι ημερήσιες προβλέψεις της Τετάρτης, 13/04 από την Κατερίνα Σαλωνίκη

maxresdefault-2-2

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη

Μην καταδεχτείς να θυσιάσεις τα κεκτημένα σου εκτός και αν είσαι σίγουρος πως θα τα κάνεις περισσότερα

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο αγαπημένο της ζώδιο του Καρκίνου και σήμερα έχει σκοπό να μας δημιουργήσει αμφιλεγόμενα συναισθήματα.

Η μέρα ξεκινά με την αρμονική όψη της Σελήνης με τον Δία στις 12.14 το μεσημέρι η οποία επηρεάζει από το πρωί ξεκινώντας την μέρα με μεγάλη ευχέρεια να κάνουμε αυτά που θέλουμε, ενώ η οργανωτική μας ικανότητα πολλαπλασιάζεται. Ιδανικές ώρες για να τακτοποιήσουμε το σπίτι μας ή το γραφείο μας και γενικά να καθαρίσουμε το περιβάλλον που περνάμε πολλές ώρες σε αυτό.

Σημαντικό γεγονός επίσης σήμερα έως νωρίς το απόγευμα, είναι η εύνοια της τύχης η οποία μπορεί να μας εμφανιστεί με πολλά πρόσωπα. Οι επιδιώξεις μας αυτές τις ώρες στέφονται με επιτυχία.

Από το απόγευμα όμως και μετά αρχίζει μια σταδιακή μετάβαση, που κύρια χαρακτηριστικά της έχει τον εκνευρισμό, τις σπασμωδικές αντιδράσεις, την παρόρμηση και την ανησυχία.

Αυτό συμβαίνει γιατί στις 5.57 το απόγευμα η Σελήνη θα έρθει σε κόντρα με τον Πλούτωνα και στις 11.45 το βράδυ ακολουθεί η κόντρα της με τον Ουρανό.

Προσέχουμε λοιπόν αυτές τις ώρες την ανεξέλεγκτη διάθεσή μας, τη βιασύνη και το άγχος που μας καταλαμβάνουν ώστε να μη χρειαστεί να κάνουμε λαθεμένες κινήσεις που αποφεύγονται δύσκολα.

Ο μόνος τρόπος να διασωθούμε από την εκρηκτική ενέργεια που δημιουργείται είναι να μην δίνουμε σημασία σε προκλήσεις, να μην απαντάμε, να μην νιώθουμε ανταγωνισμό και να σκεφτόμαστε τα θετικά που αποκομίσαμε τις προηγούμενες ώρες.

Αργά το βράδυ η ένταση που κυριαρχεί μπορεί να γίνει εποικοδομητική, μόνο αν η γοητεία που μας καταλαμβάνει για το ασυνήθιστο και το διαφορετικό, βρει τρόπο να αλλάξει την αίσθηση της ρουτίνας που νιώθουμε.

Καρκίνε, η μέρα αυτή σου χαρίζει μεγάλη εύνοια αλλά σου ζητάει αργότερα να δείξεις ψυχραιμία και να μην φανείς αχάριστος. Μην ζητήσεις σήμερα περισσότερα από τα ήδη πολλά που έχεις καταμετρήσει.

Κριέ και Ζυγέ, πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό παρόλο που ως το απόγευμα καταφέρνεις να τακτοποιήσεις πολλά. Το βράδυ επικρατεί μεγάλη ένταση και νευρικότητα. Βρες τις ισορροπίες σου.

Αιγόκερε, ως το απόγευμα είσαι σε εξαιρετική φόρμα και αναπάντεχες ευκαιρίες σε πάνε πολλά βήματα παρακάτω. Πρόσεχε όμως το βράδυ τη συναισθηματική σου ένταση που δεν ικανοποιείται με τίποτα.

Παρθένε, Ιχθύ, Ταύρε και Σκορπιέ, μια ευχάριστη μέρα σε περιμένει ειδικά ως νωρίς το απόγευμα, ενώ το βράδυ μείνε μακριά από εντάσεις και προτίμησε να εστιαστείς στα ενδιαφέροντά σου.

Δίδυμε, Λέοντα, Υδροχόε και Τοξότη, εκμεταλλεύσου τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου και το βράδυ τα ισχυρά σου συναισθήματα σε οδηγούν σε τολμηρές και ανατρεπτικές κινήσεις που θα απολαύσεις ανεξαρτήτου αποτελέσματος, αρκεί να εκτονωθείς.

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!