Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

Οι ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων από την Κατερίνα Σαλωνίκη

zodiac-signs-vectors-10200-large

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη

Όταν περπατάς με αυτοπεποίθηση πάνω στη σκηνή, αν σκοντάψεις έχεις τη χάρη να συνεχίσεις.

Μια μέρα που αρχίζει και τελειώνει με ευχάριστη διάθεση αλλά πάνω από όλα με την αίσθηση πως εκπληρώσαμε αυτά που είχαμε υπ όψιν μας.

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Λέοντα ερχόμενη σε αρμονική όψη με τον Άρη τις 9.32 το πρωί, ξεκινώντας την μέρα με πολλές δραστηριότητες και αισθανόμενοι πως κινούμε τα νήματα ορίζοντας στο έπακρον τις καταστάσεις. Ως το μεσημέρι οι ώρες προσφέρονται για να αναλάβουμε πρωτοβουλίες που θα αποδειχτούν σωτήριες, ενώ αν δίνουμε εξετάσεις ή παρακολουθούμε κάποια μαθήματα είμαστε προορισμένοι να επιτύχουμε.

Στις 3.44 το μεσημέρι η αρμονική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη που επηρεάζει ώρες πριν, χρωματίζει με ευγένεια και γοητεία τις συναναστροφές μας, ενώ εντυπωσιάζουμε και εντυπωσιαζόμαστε από φανταχτερά αντικείμενα και συμπεριφορές. Ιδανικό διάστημα για αγορές και έκφραση των συναισθημάτων μας στους άλλους.

Στις 10.31 το βράδυ η παρεμβολή της δυσαρμονικής όψης της Σελήνης με τον Ερμή αποδεικνύεται πολύ επιβοηθητική λόγω του ότι στις 11.11 το βράδυ ακολουθεί η αρμονική όψη της Σελήνης με τον Κρόνο, δίνοντάς μας την ευκαιρία πριν καταλήξουμε σε μια αξιόπιστη κίνηση και απόφαση να έχουμε διχαστεί τόσο, ώστε να γίνουμε αποφασιστικοί και σίγουροι, για αυτό που πρόκειται να κάνουμε.

Λέοντα, είναι μια μέρα που μπορείς να επιτύχεις τους στόχους σου, που ευχαριστιέσαι ότι κάνεις και που η ερωτική σου ζωή, σου γνέφει με ηδυπάθεια.

Κριέ, Ζυγέ, Δίδυμε, Τοξότη και Υδροχόε, μη διστάσεις σήμερα να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου, να διεκδικήσεις ευθείς απαντήσεις, να αποφασίσεις εσύ για άλλους και να κινήσεις αποφασιστικά θέματα που σε απασχολούν.

Σκορπιέ και Ταύρε, αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι που επιθυμείς και διστάζεις να προχωρήσεις, θα πρέπει σήμερα να το πράξεις γιατί μόνο έτσι θα σιγουρευτείς. Το μυαλό σου μπλοκάρει αλλά δεν έχεις άλλη επιλογή από τη δράση.

Αιγόκερε, Καρκίνε, Παρθένε και Ιχθύ, γίνεσαι ο καλύτερος μεσολαβητής, ισορροπώντας τις καταστάσεις μόλις πάνε να εκτροχιαστούν. Έχεις αίσθηση της αρμονίας και κάνεις τα πάντα μεθοδικά, αποτελεσματικά και με άρτιο τρόπο.

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!