Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021

Οι υποψήφιοι Βουλευτές της Ν.Δ. στις Κυκλάδες

νοδε

ΝΟΔΕ Κυκλάδων: «Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια νίκης της Ν.Δ.»

Η ριζική ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας που είχε υποσχεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης γίνεται πράξη με τη σημερινή ανακοίνωση των 419 υποψηφίων βουλευτών της , οι οποίοι θα διεκδικήσουν μια θέση στη νέα Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης  Ιουλίου.

Ακόμη μια δέσμευση του Προέδρου μας γίνεται πράξη.  Έξι στους δέκα υποψηφίους είναι νέα πρόσωπα που δεν έχουν ποτέ στο παρελθόν εμπλακεί στην κεντρική πολιτική σκηνή και θα είναι η πρώτη φορά που θα διεκδικήσουν την ψήφο των Ελλήνων σε Εθνικές εκλογές.

Ανάμεσα στους 419 υποψηφίους είναι και οι δικοί μας, υποψήφιοι βουλευτές , που καλούνται να εκπροσωπήσουν τη Νέα Δημοκρατία και να πείσουν τους πολίτες να τους εμπιστευτούν για την επόμενη μέρα.

Οι έξι υποψήφιοι , καλούνται , μαζί με όλα τα στελέχη μας να δώσουν την πιο κρίσιμη μάχη της Πατρίδας μας . Η Ελλάδα πρέπει στις 7 Ιουλίου να αλλάξει σελίδα. Οι Ευρωεκλογές έδειξαν το δρόμο . Η μεγάλη πολιτική αλλαγή θα ολοκληρωθεί το βράδυ της 7ης Ιουλίου.

Στον αγώνα αυτόν κανείς δεν περισσεύει. Όλοι μαζί ενωμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ και ο καθένας και η καθεμιά από το δικό του/της μετερίζι πρέπει να δώσουμε τη μάχη , για να απαλλαγεί η Χώρα από τη χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών.

Προσωπικά , ως πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. , αλλά και εκπροσωπόντας όλα τα μέλη  μας , εύχομαι στους υποψήφιους βουλευτές μας καλή δύναμη και  καλή επιτυχία!!

Θα δώσουμε τον αγώνα όλοι μαζί. Στόχος μας είναι μια μεγάλη νίκη.

Μια νίκη για όλους τους Έλληνες.!! Μια νίκη για τις Κυκλάδες μας.!!

Οι έξι υποψήφιοι , του ψηφοδελτίου νίκης , του Νομού μας είναι:

  • Βακόνδιος Γεώργιος – Οικονομολόγος
  • Βρούτσης Ιωάννης – Οικονομολόγος
  • Καφούρος Μάρκος – Γεωπόνος
  • Μονογιού Κατερίνα – Διαιτολόγος
  • Πρίνια Δέσποινα – καθηγήτρια ΑΕΙ
  • Φόρτωμας Φίλιππος – Ιδιωτικός Υπάλληλος

 

«Ισχυρή Ανάπτυξη»

                  «Αυτοδύναμη Ελλάδα» – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!