Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021

Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει επιδόρπιο με Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π.!

Η chef, Κατερίνα Λένη, συμμετείχε στο 4ο Food Experience Graviera Naxos 2021 και δημιουργεί για εσάς μια γρήγορη και εύκολη συνταγή για επιδόρπιο με βασικό υλικό την πεντανόστιμη και πολυβραβευμένη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου!

Μπαστουνάκια Γραβιέρας Νάξου Π.Ο.Π. σε φύλλο κανταΐφι με γλυκό του κουταλιού κεράσι, μαρμελάδα βύσσινο και φυστίκι Αιγίνης!

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

Δείτε το βίντεο:

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!