Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

«Η λάμψη του Αιγαίου» στην Κίνα

kroyazieroploia_santorini

Γυρίσματα για μία σειρά τηλεοπτικών εκπομπών – ντοκιμαντέρ 12 επεισοδίων διάρκειας 25΄το καθένα, τα οποία θα προβληθούν στην Κίνα πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες σε ελληνικά νησιά!

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Πεκίνο και του Γραφείου ΕΟΤ Κίνας. Ξεκίνησαν 11 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν 27 του μήνα και θα προβληθούν στην Chinese Central Television (CCTV) και σε δορυφορικά δίκτυα με κυριότερο το Liaoning TV.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή για την Κίνα, πανοραμική και περιεκτική παρουσίαση των ιστορικών καταβολών του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού με τίτλο: «Η λάμψη του Αιγαίου» («The radiance of Aegean») με σημαντικά οφέλη προβολής της χώρα μας στην τεράστια και ανερχόμενη τουριστική αγορά της Κίνας.
Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, το 70μελές τηλεοπτικό συνεργείο επισκέπτεται μεταξύ άλλων, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ναύπλιο, την Ολυμπία, τους Δελφούς, την Πέλλα, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και την Κρήτη.

Παρουσιαστής της σειράς εκπομπών θα είναι ο διάσημος στο κινεζικό κοινό -από την παρουσίαση ανάλογων προγραμμάτων- ιστορικός, ακαδημαϊκός και ειδικός στην αρχαία ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό, Zhao Lin.

Διαβάστε περισσότερα στο μέλος της Aegean Media Naxos Times: http://www.naxostimes.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!