Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023

Η Lego παρουσιάζει την νέα της σειρά με λουλούδια που δεν μαραίνονται ποτέ

Ως παιδιά χρησιμοποιούσαμε τα LEGO για να χτίσουμε κόσμους που δημιουργούσαμε στην απέραντη νεανική μας φαντασία. Οι σχεδιαστές της LEGO φαίνεται ανεξάρτητα απο την ηλικία τους να διακατέχονται απο εκείνη την φαντασία. Κυκλοφόρησαν, λοιπόν, την τελευταία τους σειρά: δύο νέα κιτ κατασκευής, που απευθύνονται σε ενήλικες. Διαλέξτε τι σας αρέσει,το LEGO Flower Bouquet ή το LEGO Bonsai Tree; Σίγουρα το δίλλημα, είναι δύσκολο.

Αυτά τα δύο κίτ της Βοτανικής Συλλογής LEGO για ενήλικες σχεδιάστηκαν για να ενισχύσουν την δημιουργικότητα και να ανακουφήσουν απο το άγχος, που κατακλύζει τις ψυχές των ανθρώπων. Το “Bonsai Tree” έχει ως στόχο να φέρει μια αίσθηση ηρεμίας και να “αναπαράξει” όλη τη διαδιακασία μεγαλώματος ενός δέντρου.


Το “Flower Bouquet”, το οποίο αποτελείται από 756 τεμάχια, μπορεί να μετατραπεί σε μια σειρά από άνθη όλων των ειδών, συμπεριλαμβανομένων τριαντάφυλλα, παπαρούνες, μαργαρίτες,ώστε να μπορείτε να φτιάξετε το μπουκέτο των ονείρων σας. Το κιτ “Bonsai Tree” των 878 τεμαχίων περιλαμβάνει πράσινα φύλλα και ροζ άνθη κερασιάς, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε το δέντρο σας ανάλογα την εποχή. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την επανατοποθέτηση ή την αλλαγή του νερού, επειδή αυτά τα φυτά δεν μπορούν θα μαραθούν, ούτε και θα πεθάνουν ποτέ. Η Lego τα δημιούργησε αιωνόβια!

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!