Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Λέσχη Ανδρίων στηρίζει το έργο της HELMEPA στην Άνδρο

Συνεχίζοντας την εκτέλεση του 3ετούς προγράμματος “Ενισχύοντας το Πνεύμα Ναυτικής Ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο”, η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος – HELMEPA σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση (live streaming μέσω της πλατφόρμας Zoom) το διαδικτυακό workshop για αλιείς με θέμα «Ασφάλεια στη Θάλασσα» την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου και ώρες 14.00 – 18.00. Το πρόγραμμα υλοποιεί η HELMEPA σε συνεργασία με τα Εταιρικά Μέλη Hellenic Lloyd’s και DYNAMARINe στην Ελλάδα καθώς και την αδελφή Ένωση CYMEPA στην Κύπρο, με την ευγενική χρηματοδότηση του Βρετανικού κοινωφελούς οργανισμού Lloyd’s Register Foundation (LRF)*.

Στο συνημμένο αρχείο περιλαμβάνονται τα θέματα και το αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα του workshop, το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν επαγγελματίες αλιευτικών σκαφών αλλά και ερασιτέχνες αλιείς και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος στην Ελλάδα και την Κύπρο. Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στα Ελληνικά και οι συμμετέχοντες θα λάβουν ηλεκτρονικά Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Ναυτιλιακό Επιμορφωτικό Κέντρο της HELMEPA για Πρόληψη Ρύπανσης, Ασφάλεια στη Θάλασσα και Περιβαλλοντική Ενημέρωση.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, σας παρακαλούμε να μας δηλώσετε το συντομότερο δυνατόν με μήνυμα στο training@helmepa.gr το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητά σας, καθώς και ένα προσωπικό e-mail επικοινωνίας στο οποίο θα γίνει η αποστολή του link και των οδηγιών για την εγγραφή (registration) και τη livestream παρακολούθηση του workshop.
Αναμένοντας τη συμμετοχή σας, παραμένουμε στη διάθεσή σας για τυχόν περαιτέρω διευκρινίσεις.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!