Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Οι «Νότες που αρμενίζουν» ενθουσίασαν στην Άνδρο

open_the_circle_1

Με υπέροχες διηγήσεις, κλασικές άριες από όπερες των Ντονιτσέττι, Πουτσίνι, Βέρντι αλλά και τραγούδια από γνωστές οπερέτες, το εργαστήριο: «Νότες που αρμενίζουν» ενθουσίασε το Ανδριώτικο κοινό που αγαπά τις οπερέτες.

Παλιές αναμνήσεις από την Άνδρο
Το παλιό καφενείο του Γκα με τις οπερέτες, χοροί και περαντζάδες την ημέρα του «αγίου βαποριού», παλιοί καπεταναίοι, ταξίδια με θαλαμηγούς. Ιστορίες και αφηγήσεις που πλαισιώνονται από επιλεγμένο ρεπερτόριο από την ελληνική οπερέτα, το ρετρό και τραγούδια του μεσοπολέμου. Οι συμμετέχοντες, κάτοικοι της Άνδρου, δημιούργησαν σε λιγότερο από δέκα συναντήσεις μια πρωτότυπη παρουσίαση μουσικής και αφήγησης στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών και Κοινωνικών δράσεων της ΕΛΣ.

open the circle Andros

Η ομάδα
Ευαγγελία Καλογρίδη, Αγγελική Καρπόυζη, Ελένη Μαγγανιώτη, Μίνα Μήλα, Μαρία Ξένου, Χρύσα Παπαϊωάννου, Δημήτρης Πολέμης, Δημήτρης Σιγάλας, Μιχάλης Στρατής, Γιάννης Φούντας, Δημήτρης Χαζάπης.

Σχεδιασμός, εμψύχωση, συνοδεία: Θάλεια Μαρί Παπαδοπούλου
Αφήγηση: Χρύσα Παπαϊωάννου, Νίκος Σιγάλας.

Σολίστ
Μαρία Μητσοπούλου υψίφωνος
Νίκος Στεφάνου τενόρος
Στο πιάνο ο Χρύσανθος Αλησάφης

Η δράση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στην Άνδρο εντάσσεται στο επιτυχημένο πρόγραμμα «Νότες που αρμενίζουν», που πραγματοποιήθηκε από την Εναλλακτική Σκηνή σε δέκα συναντήσεις των συμμετεχόντων, με την υποστήριξη του Δήμου Άνδρου, της ΑΜΚΕ «Φίλοι Φεστιβάλ Άνδρου», του Ιδρύματος Κυδωνιέως, της Λέσχης Ανδρίων και του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!