Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

Η ΠΕ Άνδρου σε συνεργασία με το Andros Routes: Δράσεις ενίσχυσης της παραγωγής και διάθεσης τοπικών προϊόντων της Άνδρου

03

Η Περιφερειακή Ενότητα Άνδρου σε συνεργασία με την Andros Routes, ως συνέχεια της προσπάθειας για τη συντήρηση και ανάδειξη των μονοπατιών της Άνδρου, ξεκινούν ευρύτερο πλαίσιο δράσεων για σύνδεση τουρισμού και πρωτογενούς τομέα μέσω της καταγραφής των τοπικών παραγωγών της Άνδρου.

Σκοπός της καταγραφής είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους παραγωγούς  και μεταποιητικές μονάδες της Άνδρου ενδιαφέρονται να διαθέτουν τα προϊόντα τους σε επισκέπτες του νησιού αλλά και να διευκολυνθούν στη διάθεση των προϊόντων τους στα ξενοδοχεία, εστιατόρια και λοιπά καταστήματα εστίασης της Άνδρου.

Παρακαλούμε θερμά όλους τους τοπικούς παραγωγούς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην καταγραφή να απευθύνονται στους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Άνδρου (κ.κ. Γεώργιο Φιλιππίδη, Γεωπόνο τηλ. επικοινωνίας 2282361226,2282361227,2282022133 email g.filippidis@2886.syzefxis.gov.gr και Αικατερίνη Μανούσου, Κτηνίατρο τηλ. επικοινωνίας 2282361223-224) ή να συμπληρώνουν απευθείας την ηλεκτρονική φόρμα στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

  • για οικιακούς παραγωγούς

https://docs.google.com/forms/d/12l8iiL4aeBzJomCBEflxaTwZzoXHzJxe87BZ9HZehps/viewform

  • για μονάδες παραγωγής και μεταποίησης

https://docs.google.com/forms/d/12l8iiL4aeBzJomCBEflxaTwZzoXHzJxe87BZ9HZehps/viewform

Πρόθεση και δέσμευση των φορέων μας είναι η ουσιαστική ενίσχυση της παραγωγής τοπικών προϊόντων της Άνδρου και για το σκοπό αυτό ελπίζουμε στη συνεργασία σας.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!