Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ιδρύει παράρτημα Κοινωνικού Παντοπωλείου Π.Ε. Κυκλάδων στην Πάρο

Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020, εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας – Πρόνοιας – Κοιν. Μέριμνας Κυκλάδων και Επάρχου Πάρου Κώστα Μπιζά για την ίδρυση παραρτήματος Κοινωνικού Παντοπωλείου Π.Ε. Κυκλάδων στην Πάρο.

Η Περιφέρεια λειτουργεί ήδη δύο Κοινωνικά Παντοπωλεία στις Κυκλάδες στα νησιά της Σύρου και της Τήνου, ενώ από το 2021 θα λειτουργήσει και ένα επιπλέον στην Πάρο με έδρα το Επαρχείο Πάρου.

Ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πάρου θα είναι οι κάτοικοι της Πάρου και της Αντιπάρου. 

Ο Κώστας Μπιζάς δήλωσε: « H ίδρυση του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΠΑΡΟΥ θα ανακουφίσει αρκετούς συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη την υποστήριξη της κοινωνίας μας. Το τελευταίο χρονικό διάστημα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δεχόμαστε αιτήματα ανθρώπων που πρόσφατα απολύθηκαν από την εργασία τους, ανθρώπων που μέχρι πρόσφατα ζούσαν με δικά τους έσοδα μια αξιοπρεπή ζωή έχοντας τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της οικογένειάς τους. Με την παραπάνω πρωτοβουλία της Περιφέρειας αλλά και με την ανιδιοτελή αγάπη και εθελοντική προσφορά των συμπατριωτών μας πιστεύουμε ότι το πρόγραμμα του κοινωνικού παντοπωλείου θα βοηθήσει περισσότερους συνανθρώπους μας ».


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!