Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ, φέτος το καλοκαίρι, «ανοίγει πανιά…» και «βάζει πλώρη» για την Άνδρο

member-06

Η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ, φέτος το καλοκαίρι, «ανοίγει πανιά…» και «βάζει πλώρη» για πρώτη φορά στην ιστορία της, για λειτουργία καταστημάτων και εκτός Αττικής.

Έχοντας λάβει τα διαπιστευτήρια 36 χρόνων εξυπηρέτησης από το καταναλωτικό κοινό της Αττικής, η επιχείρηση μεγεθύνεται συνεχώς και επιλέγει την Άνδρο για το νέο της αυτό ξεκίνημα. Η επιλογή δεν είναι τυχαία: η Άνδρος, ένα αρχοντικό, κυκλαδίτικο νησί με μακρά παράδοση και ιστορία, είναι ένας φιλόξενος τόπος με πολλές δυνατότητες και προοπτικές. Επιπλέον, ο πλούτος της τοπικής αγροτικής παραγωγής προσφέρει μια νέα ποικιλία επιλογών για το καταναλωτικό κοινό και της Αθήνας, την οποία και θα απολαμβάνουν σύντομα οι Αθηναίοι, επισκεπτόμενοι τα υπόλοιπα 51 σημεία εξυπηρέτησης που προσφέρει η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ σε όλη την Αττική.

Με γνώμονα τη φιλοσοφία της για παροχή υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και τη νοοτροπία που διέπει τόσα χρόνια την εμπορική λειτουργία της αλυσίδας, βασισμένη στις αξίες της χαμηλής τιμής, της εγγυημένα άριστης ποιότητας και της φιλικής-οικογενειακής εξυπηρέτησης, η οικογένεια της ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗΣ αισθάνεται την τιμή να προσκαλέσει τις Ανδριώτισσες και τους Ανδριώτες να αγκαλιάσουν τους ανθρώπους της, οι οποίοι και θα τους εξυπηρετούν καθημερινά από το νέο κατάστημα στη Χώρα της Άνδρου, κάτω από τον Άγιο Σπυρίδωνα. Εκεί, θα βρούν όλα όσα συμπληρώνουν τις καθημερινές τους ανάγκες στις χαμηλότερες τιμές που θα έβρισκαν ακόμα και στην Αθήνα, μιας και η εταιρεία θα απορροφήσει εξ’ολοκλήρου τα επιπλέον κόστη τροφοδοσίας του νησιού και θα διατηρήσει κοινή τιμολογιακή πολιτική για όλα της τα καταστήματα.

Επιπροσθέτως, δηλώνει παρούσα σε ό,τι μπορεί να προσφέρει στην τοπική κοινωνία, έχοντας ήδη ανακοινώσει τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για τους Ανδριώτες και εφαρμόζοντας σχέδιο προώθησης και τόνωσης της τοπικής αγροτικής παραγωγής, με την εισαγωγή πλέον στο κωδικολόγιό της τοπικών προϊόντών, στηρίζοντας έτσι τον πρωτογενή τομέα παραγωγής του νησιού. Τέλος, τιμώντας το νησί-σταθμό, όπως χαρακτηρίζει η ίδια η εταιρεία την Άνδρο, θέλησε να συνεισφέρει ήδη στην επικοινωνιακή-τουριστική προώθηση του νησιού, συσχετίζοντας όλη της την καλοκαιρινή καμπάνια με την Άνδρο, στολίζοντας όλα τα καταστήματά της και τοποθετώντας ως σήμα κατατεθέν της για τη θερινή περίοδο τον φάρο «Τουρλίτη» αλλά και το σύνθημα «ανοίγουμε πανιά…», εμπνευσμένο από τη ναυτική παράδοση του νησιού.

Με την πεποίθηση ότι η οικογένεια της ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗΣ θα αποτελεί πλεόν αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορικής οικογένειας των Ανδριωτών, και με πρόδηλο τον ενθουσιασμό για το νέο της ξεκίνημα, η εταιρεία καλεί τον κόσμο της Άνδρου στα εγκαίνια του νέου αυτού, μεγάλου καταστήματος, το Σάββατο 3/06/2017 στις 12:00, στον περιφερειακό δρόμο της Χώρας της Άνδρου, κάτω από τον Άγιο Σπυρίδωνα, όπου τις πρώτες ημέρες θα προσφέρεται πληθώρα προσφορών και ευκαιριών σε αγαπημένα προϊόντα.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!