Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Οι προβλέψεις της Πέμπτης, 09/06 από την Κατερίνα Σαλωνίκη

astra

Η μέρα δεν ξεκινάει καλά καθώς η κόντρα του Ερμή με τον ανάδρομο Άρη στις 8.00 το πρωί, προκαλεί έντονο εκνευρισμό μαζί με τις πολλές υποχρεώσεις, που δεν ήταν στο πρόγραμμά μας. Χρειάζεται ψυχραιμία γιατί υπάρχει αντιστάθμισμα και είναι η αρμονική όψη της Σελήνης στον Λέοντα με τον Ήλιο στους Διδύμους.

Η ένταση λοιπόν μπορεί να μετριαστεί και αν υπάρξουν κάποιες λεκτικές αντιπαραθέσεις γρήγορα ξεχνιούνται, γιατί η καλή πρόθεση θα επικρατήσει.

Αν αυτό δεν συμβεί για λόγους που ο προσωπικός μας χάρτης δεν επιτρέπει, θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις και θα χρειαστεί να έρθουμε σε ρήξη, που τη δεδομένη στιγμή και σύμφωνα με τις πλανητικές επιρροές, φαίνεται να είναι η μόνη λύση για να πάμε παρακάτω.

Η ενέργειά μας πάντως δεν θα μας εγκαταλείψει σε καμία περίπτωση καθώς είμαστε ικανοί να φτάσουμε στα άκρα τα γεγονότα είτε από την καλή είτε από την κακή τους πλευρά.

Μέρα που οι συγνώμες αλλά και τα ανάθεμα είναι συχνά φαινόμενα, τουλάχιστον ως το απόγευμα. Το ευχάριστο νέο της ημέρας είναι η κορύφωση της αρμονικής όψης της Σελήνης με την Αφροδίτη στις 10.14 το βράδυ και αυτή στα ζώδια του Λέοντα και των Διδύμων, που μας παίρνει από το χέρι και μας διασκεδάζει, μας ψυχαγωγεί, μας κάνει να ξεχνάμε τα άσχημα και μας φέρνει κοντά με ανθρώπους που αγαπάμε.

Το βράδυ αυτό είναι γεμάτο από ευχάριστες συναντήσεις, ευχάριστα ενδιαφέροντα και έντονα επικοινωνιακή διάθεση.

Ταύροι και Σκορπιοί, η σημερινή ένταση ειδικά τις πρωινές ώρες θα σας προβληματίσει πολύ και αξίζει να σκεφτείτε πολύ πάνω στις αντιδράσεις σας. Μην υπερβάλλετε και μην διογκώνετε τις καταστάσεις.

Λέοντες και Δίδυμοι, σας δίνεται μια ευκαιρία να απολογηθείτε και να δεχθείτε και των άλλων τις απολογίες. Η μέρα έχει πολλές εναλλαγές αλλά η νύχτα είναι φτιαγμένη για εσάς.

Ζυγοί, Κριοί, Υδροχόοι και Τοξότες, ξεπερνάτε κάθε δυσάρεστο γεγονός σήμερα και είστε γεμάτοι ζωντάνια και προσδοκίες. Εστιαστείτε στον στόχο σας και μην χαλάτε τη διάθεσή σας για ότι δεν αξίζει.

Αιγόκεροι, Ιχθύες, Παρθένοι και Καρκίνοι, δεν παρεκκλίνετε από τον στόχο σας και αυτό που έχετε στο μυαλό σας θα γίνει πάση θυσία. Προσέξτε μόνο τις πρωινές ώρες να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.

www.loveletters.gr

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στο site  «astrafriends.com» και «loveletters.gr» .

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir «astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!