Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Οι προβλέψεις της Τρίτης, 03/05 από την Κατερίνα Σαλωνίκη

astra

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη

Όταν αισθάνεσαι πως είσαι κοντά σε μια νίκη, φρόντισε να κρατήσεις την απόσταση αμετάβλητη.

Εν τω άμα και το θάμα, είναι η φράση που περιγράφει πλήρως την ημέρα αυτή, εφόσον η αρμονική όψη του Ήλιου με τον Δία που κορυφώνεται στις 10.57 το πρωί αποτελεί πηγή τύχης, δύναμης και ευνοϊκών συνθηκών.

Από το πρωί ως το βράδυ και για δύο ακόμα ημέρες, έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε από τις προσφορές αυτής της ευνοϊκότατης όψης, να προωθήσουμε σχέδια και επιδιώξεις, να κάνουμε ανοίγματα και επενδύσεις σε όλους τους τομείς και γενικά να εκμεταλλευτούμε ένα διάστημα στο οποίο θα μπορέσουμε να κινηθούμε πιο άνετα και πιο παραχωρητικά.

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά του νομίσματος που θα πρέπει να έχουμε στο νου μας και είναι η διόγκωση των πραγμάτων λόγω της υπερβολής που μας διακατέχει, αλλά και η γενικότερη διόγκωση και μεγέθυνση που επικρατεί. Αυτό σημαίνει πως η αρμονική επιρροή του Ήλιου με τον Δία, κάνει το καλό καλύτερο και το κακό χειρότερο, ακριβώς λόγω της διόγκωσης που προκαλεί σε όλες τις καταστάσεις.

Η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στους Ιχθύες ως τις 8.04 το βράδυ, που θα περάσει στον δυναμικό Κριό.

Η μέρα προστάζει προσπάθεια, καλή προετοιμασία, ψυχραιμία, φαντασία, έμπνευση, ενώ το βράδυ επικρατεί αίσθηση αισιοδοξίας και ζωτικότητας.

Ταύρε και Παρθένε, παίξε τυχερά παιχνίδια, προκάλεσε γενικά την τύχη σου, δοκίμασε να κινήσεις αδιέξοδες υποθέσεις και γενικότερα πάρε πρωτοβουλία να κινήσεις διαδικασίες για κάτι που θεωρείς δύσκολο και σε προβληματίζει.

Σκορπιέ, Αιγόκερε, Ιχθύ και Καρκίνε, η εύνοια της τύχης σήμερα είναι κάτι που θα νιώσεις σαν αίσθηση, σαν διάθεση και πιθανά και σαν αποτέλεσμα. Αν το αποτέλεσμα δεν είναι άμεσο προσπάθησε τις επόμενες μέρες. Ανοίξου και ενέργησε αποφασιστικά.

Δίδυμε, Τοξότη, Λέοντα, Ζυγέ, Υδροχόε και Κριέ, η τάση σου να ψυχαγωγηθείς είναι έντονη, ψάχνεις τρόπους να εκφραστείς, να τεστάρεις τις δυνάμεις σου και να εκτιμήσεις γενικότερα τις καταστάσεις. Ο ενθουσιασμός και ο αυθορμητισμός σου μπορούν σήμερα να σε διδάξουν πολλά.

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!