Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Η Τασούλα Μαμάη ευχαριστεί…

62174341_119717162583190_4391303163341176832_n

Ειλικρινά, σας ευχαριστώ θερμά όλες και όλους, για τη μεγάλη τιμή που μου κάνατε να με εκλέξετε εκπρόσωπό σας στο Δημοτικό Συμβούλιο της Άνδρου.
Με στηρίξατε με συναίσθημα κι ενθουσιασμό, εκφράσατε την εκτίμησή σας στο πρόσωπό μου, και μου δώσατε δύναμη σε έναν αγώνα με στόχο ένα καλύτερο αύριο.
Σας διαβεβαιώνω ότι θα είμαι πάντα μπροστά στα δύσκολα για το νησί μας και θα συνεχίσω να τιμώ με όλες μου τις δυνάμεις την εμπιστοσύνη σας.
Άλλωστε αυτή η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας έχει βαθιές ρίζες και δεν αφορά μόνο στις εκλογές.
Είμαι έτοιμη να ανταποκριθώ στη δουλειά και την ευθύνη που μου αναθέσατε.
Στόχος μου είναι να συμβάλω σε μία γόνιμη αυτοδιοικητική θητεία κι ελπίζω να δουλέψουμε όλοι με σκέψη εστιασμένη στους νέους και στην πρόοδο του νησιού μας.
Ευχαριστώ από καρδιάς τον Γιάννη Καπάκη για την εμπιστοσύνη του και το ήθος του και θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συνοδοιπόρους μου σε αυτό το εξαιρετικό ταξίδι.
Συγχαίρω και εύχομαι καλή δύναμη στο Δήμαρχο Άνδρου κ. Λοτσάρη, στον Έπαρχο κ. Λάσκαρη όπως και σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους, τους Προέδρους και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων που εκλέχτηκαν στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.
Θέλω επίσης να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους δημάρχους και όλους τους υποψηφίους των υπολοίπων συνδυασμών για τον αγώνα που έδωσαν.
Τιμώ και σέβομαι όλους τους σκεπτόμενους, προβληματισμένους και ενεργούς συμπολίτες μας, και εύχομαι όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αποδείξουμε με πράξεις ότι αγαπάμε αυτό τον τόπο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δικούς μου ανθρώπους, οικογένεια και φίλους που με στήριξαν σε αυτή τη διαδρομή.

Με εκτίμηση

Τασούλα Μαμάη

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!