Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022

Η ξεχωριστή Άνδρος του Πέτρου Μπαλόγιαννη

petros

Έχω αναφέρει άπειρες φορές πως το μέλλον αυτού του τόπου, βρίσκεται στα χέρια των νέων. Εκείνων που τρέφουν ανιδιοτελή αγάπη για την Άνδρο, εκείνων που το μεράκι και το πάθος τους γίνεται δημιουργία σε όλα τα επίπεδα, εκείνων που μεγάλωσαν στο νησί κι εκείνων που επέλεξαν να ζήσουν σε αυτό. Κοινή συνισταμένη πάντα, η ξεχωριστή, η εναλλακτική Άνδρος του αύριο.

Πρόσφατα έπεσε στην αντίληψή μου, ένα αριστουργηματικό film μικρού μήκους, του Πέτρου Μπαλόγιαννη. Μία εξαιρετική παρουσίαση του νησιού που προβάλει την πραγματική ομορφιά της Άνδρου. Δεν θα πω πολλά…το βίντεο του Πέτρου είναι τρανή απόδειξη πως το νέο αίμα του νησιού είναι πολλά υποσχόμενο και θεωρώ δεδομένο, ότι τέτοιες προσπάθειες θα αξιοποιηθούν ανάλογα.

Για όσους δεν γνωρίζουν τον Πέτρο, κατάγεται και ζει μόνιμα στην Άνδρο τα τελευταία 2 χρόνια. Επαγγελματικά, είναι μέλος του τουριστικού γραφείου @ExploreAndros. Η αγάπη του για νησί προφανέστατα είναι μεγάλη και η στενή γνωριμία του με τον τόπο  ξεκίνησε εξερευνώντας τη φύση, στην θάλασσα  και την στεριά. Ένας τρόπος ζωής πλέον, που τον οδήγησε να δημιουργήσει το συγκεκριμένο film. Ήθελα να μοιραστεί το μήνυμα πως η Άνδρος ξεχωρίζει και το βασικότερο όλων είναι ότι προσπαθεί να την αναδείξει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Πέτρο, σε ευχαριστούμε για το εξαιρετικό βίντεο! 

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!