Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Ιερά Μητρόπολη Σύρου: Θερινό Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών στην Άνδρο

img_5683

Τα θερινά τμήματα των παιδιών που κάθε χρόνο φιλοξενεί η Ιερά Μητρόπολη Σύρου στην Άνδρο, θα λειτουργήσουν εφέτος στην Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης στα Αποίκια, μετά από την πρόθυμη και ευγενική χορηγία του ευεργέτη της Ιεράς Μητροπόλεως, πλοιοκτήτη κ. Ελευθερίου Πολέμη, υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Σύρου & Άνδρου κ. Δωροθέου Β΄.

Τα θερινά τμήματα θα λειτουργήσουν, για αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 11-16 ετών, σε τρεις περιόδους κατά τον μήνα Ιούλιο, η μία από τις οποίες θα διεξαχθεί στην Ιερά Μονή Αγίας Βαρβάρας, στο Κίνι της Σύρου. Θα προσφέρουν στα παιδιά πλούσιο ημερήσιο ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Καθίσταται γνωστό, επίσης, ότι όλα τα έξοδα φιλοξενίας τα αναλαμβάνει ο κ. Ελευθέριος Πολέμης. Τα έξοδα της καθημερινής μετακινήσεως των παιδιών για τις διάφορες δραστηριότητες αναλαμβάνει η Ιερά Μητρόπολη. Οι γονείς θα συνεισφέρουν με το συμβολικό ποσό συμμετοχής των 30 ευρώ, για την Άνδρο και 50 ευρώ για τη Σύρο.

Επειδή έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει περιορισμένο αριθμό παιδιών ανά περίοδο, θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες, μπορούν να απευθύνονται στην Γραμματέα του Επισκοπείου Άνδρου, κα Σοφία Καρυστινού – Μανδαράκα, τηλ. 22820 – 23476,  από 14 έως και 21  Ιουλίου, και ώρες 10:00π.μ.-12:00μ., από την οποία θα παραλαμβάνουν και στην οποία θα καταθέτουν συμπληρωμένο το Ειδικό Έντυπο Αιτήσεως Συμμετοχής, καθώς και μία ιατρική βεβαίωση του παιδιού.                     

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως   

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!