Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Οικονομική Επιτροπή για το Δήμο Άνδρου την Τρίτη

αρχείο λήψης

Με δεκαεπτά θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Άνδρου.

Αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν έχουν ως εξής:

Θέμα 1ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014.

Θέμα 2ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης, τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης και τη διαμόρφωση των τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση υπηρεσιών καθαρισμού μονοπατιών και χώρων γύρω από τις πηγές της ευρύτερης περιοχής της Δ.Κ. Μπατσίου.

Θέμα 3ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης, τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης και τη διαμόρφωση των τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση υπηρεσιών καθαρισμού μονοπατιών και χώρων γύρω από τις πηγές της ευρύτερης περιοχής Δ.Ε. Κορθίου.

Θέμα 4ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης, τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης και τη διαμόρφωση των τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση υπηρεσιών καθαρισμού μονοπατιών και χώρων γύρω από τις πηγές της ευρύτερης περιοχής Δ.Ε. Άνδρου.

Θέμα 5ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης, τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης και τη διαμόρφωση των τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση υπηρεσιών καθαρισμού μονοπατιών και χώρων γύρω από τις πηγές της ευρύτερης περιοχής Δ.Ε. Υδρούσας.

Θέμα 6ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης, τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης και τη διαμόρφωση των τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση εργασιών συντήρησης και επισκευής Δημ. Κτιρίων – Προμήθεια και Τοποθέτηση γυψοσανιδών στο Δημ. κτίριο Βούλγαρη.

Θέμα 7ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης, τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης και τη διαμόρφωση των τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση εργασιών συντήρησης και επισκευής Δημ. Κτιρίων – Εργασίες ελαιοχρωματισμού και μικροεπισκευών στο Δημ. κτίριο Βούλγαρη.

Θέμα 8ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης, τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης και τη διαμόρφωση των τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση υπηρεσιών καθαρισμού μονοπατιών και χώρων γύρω από τις πηγές στην Τ.Κ. Παλαιόπολης.

Θέμα 9ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης, τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης και τη διαμόρφωση των τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση υπηρεσιών καθαρισμού μονοπατιών και χώρων γύρω από τις πηγές Σάριζα και Λεζίνα της Τ.Κ. Αποικίων.

Θέμα10ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης και τη διάθεση την αναγκαίας πίστωσης και την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια ειδών υγιεινής και καθαριότητας για τα δημοτικά σφαγεία.

Θέμα 11ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης, τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης και τη διαμόρφωση των τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση υπηρεσιών καθαρισμού μονοπατιών και χώρων γύρω από τις πηγές της Τ.Κ. Κατακοίλου.

Θέμα 12ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης, τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης και τη διαμόρφωση των τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση υπηρεσιών καθαρισμού μονοπατιών και χώρων γύρω από τις πηγές της ευρύτερης περιοχής Πιτροφού.

Θέμα 13ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης, τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης και τη διαμόρφωση των τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση υπηρεσιών καθαρισμού μονοπατιών και χώρων γύρω από τις πηγές της ευρύτερης περιοχής Μεσσαριάς.

Θέμα 14ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης, τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης και τη διαμόρφωση των τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση υπηρεσιών καθαρισμού μονοπατιών και χώρων γύρω από τις πηγές της ευρύτερης περιοχής Κορθίου (Όρμου, Κορθίου, Καππαριάς, Παλαιοκάστρου, Κοχύλου).

Θέμα 15ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης, τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης και τη διαμόρφωση των τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση υπηρεσιών καθαρισμού μονοπατιών και χώρων γύρω από τις πηγές της ευρύτερης περιοχής Στενιών.

Θέμα 16ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης, τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης και τη διαμόρφωση των τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση υπηρεσιών καθαρισμού μονοπατιών και χώρων γύρω από τις πηγές της περιοχής της Χώρας Άνδρου (πηγή «Άβυσσος»).

Θέμα 17ο: Έγκριση δαπανών από παγία προκαταβολή.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!