Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2020

Ηλεκτρονική υποβολή δικαιολογητικών για μόνιμο διορισμό ζητούν οι εκπαιδευτικοί των Κυκλάδων

Με αφορμή την πρόσκληση υποψήφιων εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης για την υποβολή δικαιολογητικών στο πλαίσιο των αριθμ. 1ΓΕ/2019 (ΦΕΚ 45/τ. Προκ. ΑΣΕΠ/24-12-2019) και 2ΓΕ/2019 (ΦΕΚ 46/τ. Προκ. ΑΣΕΠ/24-12-2019) Προκηρύξεων του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού σας καλούμε να λάβετε υπόψη τις παρακάτω παραμέτρους λόγω νησιωτικότητας:

• Την έλλειψη τακτικής ενδοκυκλαδικής επικοινωνίας, μόλις ΔΥΟ πλοία εξυπηρετούν την γραμμή αυτή εκ των οποίων το ένα θα εκτελεί δρομολόγια μέχρι τις 22/1.
• Την υποχρεωτική διανυκτέρευση στη Σύρο ή στην Αθήνα με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση των συναδέλφων για εισιτήρια, διαμονή κλπ.
• Τον μεγάλο αριθμό των αναπληρωτών που υπηρετούν στο Νομό των Κυκλάδων ο οποίος θα αναγκαστεί να μετακινηθεί μαζικά και θα δημιουργήσει αντίστοιχα προβλήματα στη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Θεωρούμε άδικη την αναστάτωση στην προσωπική και οικογενειακή ζωή των συναδέλφων που χρόνια ολόκληρα καλύπτουν πάγιες εκπαιδευτικές ανάγκες και παραμένουν όμηροι στο καθεστώς της αδιοριστίας και της ανασφάλειας.

Ζητάμε η υποβολή των δικαιολογητικών για μόνιμο διορισμό να γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά και στην περίπτωση που η διαδικασία επιβάλλει και την έντυπη υποβολή , να οριστεί μία σχολική μονάδα ανά νησί και η οποία υπηρεσιακά να στέλνει τα δικαιολογητικά των συναδέλφων στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πάρου-Αντιπάρου «Π. Καλλιέρος»

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!