Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Κατερίνα Σαλωνίκη

horoscop-zilnic-4-768x583
Ο Ερμής περνάει στον Ταύρο στις 2.12 μετά τα μεσάνυχτα και η Σελήνη στον Κριό στις 9.47 το πρωί για να συναντήσει την Αφροδίτη στις 11.00 και να μας πυροδοτήσει με ενέργεια και τόλμη ως το απόγευμα. Στις 10.52 το βράδυ το τρίγωνο πύρινο τρίγωνο Σελήνης – Άρη και λίγο αργότερα στις 11.11 η δυσαρμονική όψη Ήλιου – Πλούτωνα κάνουν το βράδυ να μοιάζει με την πεταλούδα που έλκεται από τη λάμπα μέχρι να καεί.

Κριός

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από σήμερα στις 9.47 το πρωί, την Αφροδίτη επίσης και τον Άρη στον Τοξότη, η μέρα αυτή είναι ιδανική περίπτωση για όλες σου τις δραστηριότητες. Ευέλικτος, δυναμικός και ενθουσιώδης, βρίσκεις την ανταπόκριση που θέλεις και καταφέρνεις να πετύχεις τις επιδιώξεις σου. Μια ευχάριστη και δημιουργική μέρα από όλα τις απόψεις που το βράδυ καταλήγει σε μια παθιασμένη καταδίωξη.

Ταύρος 

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου λίγο μετά τα μεσάνυχτα σηματοδοτεί μια περίοδο 22 ημερών ειλικρινούς και άμεσης επικοινωνίας, που σε βοηθάει να ξεδιαλύνεις ότι σε προβληματίζει. Ξεκίνα να ανακινείς θέματα που σε απασχολούν, ειδικά θέματα του παρελθόντος με τα οποία ακόμα έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς. Ωστόσο κινήσου σήμερα διερευνητικά και μην δείξεις τις ανησυχίες σου όσο η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό.

Δίδυμοι

Ιδανική μέρα να βρεθείς με φίλους και να κάνεις πράγματα μαζί τους. Οποιαδήποτε κοινωνική δραστηριότητα ευνοείται και ιδίως αν συμμετέχεις σε συλλόγους, οργανώσεις ή ομάδες. Η είσοδος του κυβερνήτη σου Ερμή στον Ταύρο σε βάζει σε μια περίοδο που η διαίσθηση και όχι η λογική, είναι αυτή που πρέπει να σε κατευθύνει. Η τάση σου σήμερα είναι να θαυμάζεις και να δείχνεις τον θαυμασμό αυτό με κάθε τρόπο.

Καρκίνος

Η μέρα αυτή είναι πολύ καλή για επαγγελματικά θέματα εφόσον μπορείς να ελιχθείς καλά και να προωθήσεις κάτι που έχεις στο μυαλό σου. Ο Ερμής από σήμερα στον Ταύρο σε καλεί να πρωτοτυπήσεις για ένα διάστημα 22 ημερών, να κινηθείς αντισυμβατικά και να ενεργήσεις αιφνιδιαστικά. Το βράδυ γίνεται πολύ έντονο συναισθηματικά και ίσως χρειαστεί να υποστείς μια επίδειξη ισχύος που θα σε φανατίσει και θα σε παθιάσει.

Λέων

Σήμερα έχεις την αίσθηση της αναζωογόνησης εφόσον η διάθεσή σου είναι τα ύψη. Σελήνη, Ήλιος, Αφροδίτη και Άρης φροντίζουν να προλαβαίνουν κάθε επιθυμία σου και να την κάνουν πράξη. Μέρα που διασκεδάζεις με ότι και αν κάνεις ακόμα και με την πιο άχαρη δουλειά. Το βράδυ σου προβλέπεται ευχάριστο και ενδιαφέρον με πολλές ερωτικές αποχρώσεις ή δημιουργικές εκλάμψεις ιδιαίτερης ποιότητας και έμπνευσης.

Παρθένος

Η είσοδος του κυβερνήτη σου Ερμή στον Ταύρο σε βοηθάει να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και για διάστημα 22 ημερών βγαίνεις από τις αυστηρά τακτοποιημένες αντιλήψεις σου και διευρύνεις το μυαλό αναζητώντας διανοητική περιπέτεια. Η μέρα αυτή σε εστιάζει στον εαυτό σου και σου δίνει τη δυνατότητα να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και να ξοφλήσεις με εκκρεμότητες είτε οικονομικές είτε ψυχολογικές.

Ζυγός

Με τόσους πλανήτες απέναντί σου και από σήμερα και τη Σελήνη, αισθάνεσαι τη συναισθηματική πρόκληση, σε μια μέρα που γίνεσαι ακαταμάχητος στα μάτια των άλλων. Γεμάτος ενέργεια και δοτικότητα μπορεί να μην αποφεύγεις την ένταση, αλλά καταφέρνεις να έχεις μια συναρπαστική μέρα. Αν θέλεις να αρχίσεις μια συνεργασία η μέρα είναι ιδανική, αλλά το βράδυ μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με βαθιά απωθημένα.

Σκορπιός

Το πέρασμα του Ερμή απέναντί σου στον Ταύρο και η παραμονή του για 22 μέρες σε ευθεία φορά, διευκολύνει την επικοινωνία σου με συντρόφους και συνεργάτες και σου δίνει ευκαιρία να λύσεις θέματα πριν την ανάδρομη φορά του. Σήμερα το ενδιαφέρον σου στρέφεται στη δουλειά και γίνεσαι ένας παραγωγικός εργασιομανής. Το βράδυ το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα σε κάνει να σκέφτεσαι έντονα ένα θέμα που πρέπει να βρεις τον καταλληλότερο τρόπο για να το επικοινωνήσεις με τους λεπτότερους χειρισμούς.

Τοξότης

Μαζί με τους Κριούς και τους Λέοντες σήμερα, θα μπορούσες να συνθέσεις την πιο πρωτότυπη και αισιόδοξη λεζάντα. Η μέρα σου προβλέπεται υπερκινητική, γεμάτη επαφές, τηλέφωνα, ψυχαγωγία και δράση. Εκμεταλλεύσου την ημέρα αυτή για να ανακουφιστείς από εκκρεμότητες που θα το κάνεις με χαρά και όχι σαν αγγαρεία και αφιέρωσε χρόνο στα παιδιά σου και σε γεμίζει προσωπικά. Ανέπνευσε βαθιά την αισιοδοξία και τις προσφορές της ημέρας αυτής.

Αιγόκερως

Η μέρα προστάζει κινητοποίηση και οφείλεις να το κάνεις, ειδικά με ένα θέμα που έχει τις ρίζες του πολύ καιρό πίσω και σήμερα μπορείς να καταπιαστείς με αυτό. Μπροστά σου βρίσκεται η προοπτική να ασχοληθείς ιδιαίτερα με τις ανάγκες του σπιτιού σου και η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο σε προετοιμάζει για διάστημα 22 ημερών για μια αποφασιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων που σε απασχολούν. Το μυαλό σου αρχίζει να λειτουργεί ευφυώς, πρόσεχε μόνο ενίοτε τις αλαζονικές σου τάσεις.

Υδροχόος

Γλώσσα δεν βάζεις μέσα και είσαι παντού και πουθενά εφόσον σήμερα χρειάζεται να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις και να τρέξεις για πολλά. Η μέρα είναι άκρως επικοινωνιακή και μπορεί να υπάρξουν διαδικαστικά θέματα που πρέπει να διευθετήσεις. Η αυτοπεποίθησή σου σήμερα είναι αξιοθαύμαστη και τα νέα ξεκινήματα είναι προ των πυλών. Μην τεμπελιάσεις στιγμή και κινήσου προς πάσα κατεύθυνση.

Ιχθύες

Όλα σου φωνάζουν σήμερα πως πρέπει να κάνεις κάτι με τα οικονομικά σου και αν χρωστάς ή σου χρωστάνε να κινηθείς προς κατάθεση ή διεκδίκηση ενός ποσού. Ευνοούνται σήμερα οι τακτοποιήσεις που σχετίζονται με οικονομικά θέματα και με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο, μπορείς για ένα διάστημα 22 ημερών να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες που θα σου δώσουν μια ανάσα και ως εκ θαύματος θα σε ενισχύσουν και οικονομικά αλλά και συναισθηματικά.

astrafriends

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki-217x300

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!