Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023

Inspirited: Ένα διαδικτυακό 2ημερο με 26 εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης

Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Μαΐου συνδεθείτε σε ένα δυνατό διαδικτυακό διήμερο και ζήστε μια ολοκληρωμένη εμπειρία προσωπικής ανάπτυξης, δημιουργικής έκφρασης και ενεργοποίησης του δυναμικού.

26 εργαστήρια, 33 εισηγητές σε ένα Σαββατοκύριακο

Καθοδηγούμενος διαλογισμός, κουνταλίνι γιόγκα, medifestation, ενεργός οραματισμός, θεατρικό παιχνίδι, breathwork, αλχημιστικός χορός, θεραπευτικό τραγούδι, νοερή απεικόνιση, πρωτόγονη έκφραση και πολλά ακόμα βιωματικά δρώμενα, σε μια αξέχαστη διήμερη διαδικτυακή εμπειρία έμπνευσης.

Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Μαΐου ετοιμαστείτε να συμμετάσχετε σε ένα δυνατό διαδικτυακό διήμερο και να ζήσετε μία ολοκληρωμένη εμπειρία προσωπικής ανάπτυξης, δημιουργικής έκφρασης και ενεργοποίησης του δυναμικού. Λίγο πριν τον ερχομό του καλοκαιριού, συντονιζόμαστε με το σώμα και το πνεύμα μας, δίνουμε χώρο στα συναισθήματά μας και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε την αναπνοή ως εργαλείο για την ανέλιξή μας.

svg%3E

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΊρυμα Ωνάση-Project Alex: Φωτίζοντας την πολιτιστική κληρονομία της Αλεξάνδρειας

Live διαδικτυακά εργαστήρια 1 ή 1,5 ώρας μέσω της πλατφόρμας zoom θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου και θα βιντεοσκοπηθούν, ώστε να είναι διαθέσιμα στους συμμετέχοντες για έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Ειδικοί θεραπευτές, καθοδηγητές διαλογισμού, δάσκαλοι από την Ελλάδα και από το εξωτερικό θα σας καθοδηγήσουν σε αυτό το ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης και εξερεύνησης.

«Αν αλλάξεις τον τρόπο που κοιτάς τα πράγματα, αυτά που κοιτάς θα αλλάξουν». – Wayne Dyer

Πηγή: https://www.monopoli.gr


Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!