Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Ισχυρό προβάδισμα για το Χρήστο Βουραζέρη στις Περιφερειακές εκλογές

56887048_2026342817488032_134846128960045056_o

Δέκα μέρες πριν από τις εκλογές για την Περιφέρεια, η μάχη δίνεται  ανάμεσα στους συνδυασμούς του Γιώργου Χατζημάρκου και του Μανώλη Γλυνού για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Σε τοπικό όμως επίπεδο, φαίνεται ότι έχει αποκτήσει σοβαρό προβάδισμα η υποψηφιότητα του Χρήστου Βουραζέρη, υπ. Περιφερειακού Συμβούλου με την παράταξη Συμμαχία Πολιτών του Μανώλη Γλυνού.

Ο κ. Βουραζέρης έκανε μια ιδιαίτερα δυναμική και εξωστρεφή προεκλογική εκστρατεία με συγκεκριμένες προτάσεις για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το νησί μας αλλά και με πρωτοποριακές ιδέες που αποδεικνύουν ότι έχει σχέδιο και αποφασιστικότητα.

Αυτό που ήταν μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο και φαίνεται ότι κερδήθηκε, ήταν η επαφή και η επικοινωνία με τους πολίτες.

Με ήπιο και ενωτικό λόγο, ο κ. Βουραζέρης έδωσε έμφαση από την αρχή στις προγραμματικές προτάσεις, τις οποίες εξειδίκευσε και παρουσίασε στους πολίτες.

190420 (33)_800x534

Από την Ομιλία του κ. Βουραζέρη στο Κόρθι

Ο Χρήστος Βουραζέρης πήρε το ρίσκο να κάνει δύο ανοιχτές ομιλίες σε Κόρθι και Χώρα και η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών και στις δύο συγκεντρώσεις, τον δικαίωσε.

Αποδείχθηκε ότι οι πολίτες της Άνδρου θέλουν να ακούνε προτάσεις για την επόμενη μέρα, θέλουν να έχουν άμεση και προσωπική επαφή με αυτούς που διεκδικούν την ψήφο τους.

IMG_0245_800x533

Από την ομιλία του κ. Βουραζέρη στη Χώρα

Το προβάδισμα , που φαίνεται να έχει αποκτήσει ο κ. Βουραζέρης, χτίστηκε από τους ίδιους τους πολίτες.

Επιβεβαιώνεται και από την ανησυχία των αντιπάλων του, που προσπαθούν να ανακόψουν τη δυναμική του, λέγοντας ότι ‘’ακόμα και αν έρθει πρώτος σε ψήφους και πάρει την έδρα, αν εκλεγεί Περιφερειάρχης ο Γιώργος Χατζημάρκος δεν θα τον ορίσει Έπαρχο αλλά θα επιλέξει ως Έπαρχο Άνδρου κάποιον άλλο, που θα προέρχεται από άλλο νησί.

Όσοι διακινούν όλα αυτά, δεν καταλαβαίνουν ότι το μόνο που πετυχαίνουν είναι να κάνουν ζημιά στην υποψηφιότητα του κ. Χατζημάρκου αφού θα ήταν προσβολή για το νησί, ένας Περιφερειάρχης να περιφρονήσει τόσο βάναυσα την ψήφο και τη βούληση των πολιτών, ορίζοντας ως Έπαρχο κάποιον από άλλο νησί.

ΑΠΟ ΕΙΡΗΝΗ 1 (1)

Μερικοί φαίνεται δεν έχουν καταλάβει ότι το νέο τοπίο στην αυτοδιοίκηση αλλά και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Άνδρος, επιβάλλουν τη συνεργασία και τη συνεννόηση.

Σε κάθε περίπτωση, ο Χρήστος Βουραζέρης, έχοντας χτίσει ένα σημαντικό προβάδισμα, συνεχίζει την προσπάθεια του με ήπιο και συναινετικό λόγο και χωρίς να έχει απαντήσει σε καμία από τις προκλήσεις και τις προσωπικές επιθέσεις που δέχτηκε από την αρχή της προεκλογικής περιόδου.     

Αντριάνα Μπόθου

Διαδώστε!

1 Σχόλιο

  1. Νίκος Λαουδης

    Το προβάδισμα αυτό οφείλεται στο ότι ο Κος Βουραζερηςστις δυο προεκλογικές συγκεντρωσεις μπροστά σε εκατοντάδες υποστηρικτών του ανέλυσε διεξοδικά το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει οταν εκλεγεί Έπαρχος Ανδρου.Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεσαι μπροστά σε τόσο κόσμο και με λογια σίγουρα και αληθινά να αναλύεις ολα αυτα που σκέφτεσαι και θα εφαρμόσεις ως Έπαρχος Ανδρου. Καλή επιτυχία Χρήστο Βουραζερη και εύχομαι σύντομα να βρεθείς εκεί που αξίζεις.

    Reply

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!