Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Κ. Κουκάς: «Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων από την ομάδα μπάσκετ εφήβων του ΑΟ Μυκόνου, μας γεμίζει περηφάνια και μας δημιουργεί ελπίδες για το μέλλον»

Κουκάς

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ ΤΟΥ ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ»

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων από την ομάδα μπάσκετ εφήβων του ΑΟ Μυκόνου, μας γεμίζει περηφάνεια και μας δημιουργεί ελπίδες για το μέλλον. Εκφράζω ολόψυχα τα θερμότερα συγχαρητήρια μου στους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση για την μεγάλη αυτή διάκριση.

Η εμφάνιση σας στον τελικό του πρωταθλήματος ήταν επιβλητική και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης. Η δική σας επιτυχία αναδεικνύει περαιτέρω την ανάγκη για αναβάθμιση των υποδομών που δεκαετίες τώρα έχουν εγκαταλειφτεί και θέλω να ξέρετε, ότι θα σταθούμε αρωγοί προς αυτήν την κατεύθυνση. Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω, πως ολοκληρώνονται όλες οι απαραίτητες τεχνικές μελέτες προκειμένου να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι και δεσμεύομαι προσωπικά, πως εντός του έτους θα προκηρυχτεί ο διεθνής διαγωνισμός για την αποπεράτωση του κλειστού γυμναστηρίου, ένα πάγιο, δίκαιο και διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της Μυκόνου.

Πολλά συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!