Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Κ. Μονογυιού: «Προσθήκη ειδικότητας «Μηχανικού Εμπορικού Ναυτικού» στο ΕΠΑΛ Άνδρου»

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην υφυπουργό Παιδείας κ.Σοφία Ζαχαράκη που αποδέχτηκε την προτασή μου και υπέγραψε την απόφαση για προσθήκη της ειδικότητας «Μηχανικού Εμπορικού Ναυτικού» του Τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων στο ΕΠΑΛ Άνδρου.

Η προσπάθεια έγινε με πρωτοβουλία της Ναυτιλιακής Ένωσης Ανδριωτών, (Andros Maritime Association) η οποία και θα συνεισφέρει για την μετατροπή και διαμόρφωση του κτηριακού συγκροτήματος του ΕΠΑΛ Άνδρου.
Επίσης η δημιουργία του τμήματος Μηχανικών ήταν ένα διαχρονικό αίτημα της Δ/θμιας  Εκπαίδευσης Κυκλάδων, και Δήμου Άνδρου.

Οι νέοι που επιθυμούν να ακολουθήσουν αυτό το ναυτικό επάγγελμα θα έχουν πλέον πλήρη κατάρτιση και τα Ελληνικά πλοία θα στελεχώνονται από νέους που θα συνεχίσουν τις Ναυτικές Παραδόσεις της χώρας μας. Για το θετικό αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στον Γεώργιο Πατέρα Πρόεδρο του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος.

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Διαδώστε!

3 Σχόλια

  1. Ανδριώτης

    Να δώσει το παρόν την Κυριακή! Στην Κυκλαδική Κινητοποίηση!
    Να ακούσει τον κόσμο! Να τον στηρίξει από την θέση που είναι!

    Reply
  2. Αγγελική Σ.

    Η μαντάμ αν θελει να ειναι και την επομενη τετραετια βουλευτης να ειναι στο Κορθι την Κυριακη.

    Reply
  3. Τώρα

    Έχει κάτι να δηλώσει ή να κάνει για τις ανεμογεννήτριες; Αν όχι να μην ξαναπατήσει στην Άνδρο.

    Reply

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!