Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Κάδοι γειτονιάς στη Δ.Κ. Γαυρίου

Ανακοίνωση Δημοτικής Κοινότητας Γαυρίου

Η καλύτερη αποκομιδή σκουπιδιών γίνεται μόνο όταν υπάρχουν κάδοι σε κάθε γειτονιά και αυτοί διαχειρίζονται σωστά από την κοινότητα και τον Δήμο. Σήμερα τοποθετήσαμε άλλους δύο μικρούς πλαστικούς πίσω πίσω από το βενζινάδικο του Γαυρίου και πιο πάνω από το καθαριστήριο.

Συνολικά έχουν τοποθετηθεί 8 κάδοι γειτονιάς, που σε καθημερινή βάση τούς αδειάζει το προσωπικό καθαριότητας της κοινότητας. Οι αντιδράσεις πού τυχόν εγείρονται από γείτονες καλό θα είναι να καταλαγιάσουν για λίγο και να μάς κρίνουν αργότερα εκ του αποτελέσματος.

Ο σκοπός μας είναι με τους μικρούς αυτούς πλαστικούς κάδους, αφενός να ελέγξουμε την αυθαίρετη κ ασύδοτη ρίψη σκουπιδιών και αφετέρου να γλυτώσουμε τούς κατοίκους από μεγάλες μετακινήσεις για να πετάξουν τα σκουπίδια τους.

Οι κάτοικοι δεν θα πρέπει να ανησυχούν γιατί η αποκομιδή των σκουπιδιών από κοινότητα και Δήμο είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Η τοποθέτηση μεγάλων καινούργιων κάδων σε νέα σημεία πού έχουν χωροθετηθεί, θα λύσει πολλά προβλήματα και θα κλείσει μια για πάντα το κεφάλαιο της καθαριότητας.


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!