Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Καμπάνια προβολής της Άνδρου ως ασφαλή προορισμό διακοπών για το 2020 από το andros-guide.gr

Το andros-guide.gr προβάλει με συνέπεια εδώ και 9 χρόνια την Άνδρο σε περισσότερους από 890.000 μοναδικούς επισκέπτες. Στη παρούσα κατάσταση και με σκοπό την προβολή του νησιού και την στήριξη των επαγγελματιών της Άνδρου το andros-guide.gr θα διαθέσει το 10% των εσόδων του για τη διενέργεια καμπάνιας προβολής του νησιού ως ασφαλή προορισμό.

Με κεντρικό hashtag  #safetravel η καμπάνια εστιάζει στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του νησιού σε σχέση με την πανδημία του Covid-19 όπως την κοντινή απόσταση από την Αθήνα, τις αμέτρητες παραλίες χωρίς συνωστισμό, το slow tourism προφίλ του νησιού και άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά και παραμέτρους.

Η καμπάνια θα «τρέξει» μέσω των social media και Google Ads και θα παραπέμπει στην ιστοσελίδα andros-guide.gr όπου ο δυνητικός επισκέπτης θα ενημερώνεται αναλυτικότερα γιατί η Άνδρος είναι ασφαλής προορισμός ενώ παράλληλα βρίσκει όλες τις πληροφορίες για το νησί, για την διαμονή του, το φαγητό, τη διασκέδαση και πολλά άλλα.

Επιπρόσθετα η ομάδα του andros-guide.gr δίνει την δυνατότητα σε όλους όσους προβληθούν φέτος, να κατοχυρώσουν έκπτωση 10% για την προβολή τους για την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με στοιχεία της Google Analytics, για την περίοδο 22-01-2019 • 22-01-2020, το andros-guide.gr εξυπηρετεί περισσότερους από 135.000 μοναδικούς επισκέπτες, ξεπερνά τις 300.000 επισκέψεις και «σερβίρει» περισσότερες από 1.000.000 σελίδες τον χρόνο.

Αποτελεί την κορυφαία ιστοσελίδα με υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης σε μια πληθώρα αναζητήσεων (λέξεων – κλειδιά).

Για την προβολή σας επικοινωνήστε:
Τ | 6982343137 | Ειρήνη Πιττακίδου
Τ | 6980578166 | Βάνα Ψύλλα


Μάθετε περισσότερα στο παρακάτω link: https://andros-guide.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!