Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Κατά 3,5 εκατ. αυξάνει ο προϋπολογισμός του ΔΕΔΔΗΕ για τα έργα δικτύων σε Σύρο, Άνδρο και Τήνο

Γιάννα Παπαδημητρίου

Περί τα 3,5 εκατ. ευρώ περισσότερα από το αρχικώς προβλεφθέν τίμημα θα στοιχίσουν τελικά τα έργα για τα δίκτυα στη Σύρο, την Άνδρο και την Τήνο.

Πριν από λίγες ημέρες η Εκτελεστική Επιτροπή του ΔΕΔΔΗΕ αποφάσισε την αύξηση του τιμήματος της σύμβασης που υπέγραψε τον Οκτώβριο του 2018 με την εταιρεία «ΕΛΥΡΟΣ Α.Ε.» για την εκτέλεση του έργου «Δίκτυα Περιοχής Σύρου» της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών, κατά 2.358.832,00 ευρώ, δηλαδή αύξηση σε ποσοστό 49,99%, με τους ίδιους όρους και το ίδιο ποσοστό έκπτωσης 22% της σύμβασης.

Στην ίδια συνεδρίαση, αποφασίστηκε επίσης και η αύξηση του τιμήματος της σύμβασης που υπέγραψε τον Οκτώβριο του 2018 με την εταιρία «ΤΕΚΑΤ Α.Τ.Ε.»  για την εκτέλεση του έργου «Δίκτυα Άνδρου & Τήνου» της Διεύθυνσης Περιφέρειας Αττικής κατά 1.209.500,00 ευρώ, δηλαδή αύξηση σε ποσοστό 50%, με τους ίδιους όρους και το ίδιο ποσοστό έκπτωσης 41% της σύμβασης.

Οι αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής προβλέπουν επίσης την ταυτόχρονη κάλυψη με τις αναλογούσες εγγυητικές επιστολές καλής εκτέλεσης και στις δυο περιπτώσεις.

Πηγή: https://energypress.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!