Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Κατά λάθος παρέλυσε η Ρόδος- Εργολάβος έκοψε την οπτική ίνα του ΟΤΕ

akadiarodos333

Χωρίς τηλεπικοινωνίες παραμένουν από σήμερα νωρίς το πρωί όλες σχεδόν οι δημόσιες υπηρεσίες της Ρόδου (Εφορία, Νοσοκομείο, Δήμος, Περιφέρεια κλπ) εξαιτίας του ότι εργολάβος που εκτελούσε έργα έξω από το κτιριακό συγκρότημα του Δήμου της Ρόδου, έκοψε την οπτική ίνα του ΟΤΕ!

Όπως δήλωσε μιλώντας στη «Ροδιακή» ο προΐστάμενος της ΔΟΥ Ρόδου κ. Νίκος Καλογερόπουλος, το πρόβλημα αυτό, ειδικά για την Εφορία της Ρόδου είναι εξαιρετικά σοβαρό. «Τα συστήματα που βρίσκονται εκτός λειτουργίας, δεν επιτρέπουν την πραγματοποιήση καμίας σχεδόν φορολογικής πράξης, γεγονός που έχει παραλύσει την υπηρεσία μας» δήλωσε ο προΐστάμενος. 

Κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει ποιός θα είναι ο χρόνος αποκατάστασης της βλάβης αυτής.

Το γεγονός που προκάλεσε «μπλακ άουτ» στις τηλεπικοινωνίες, έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα κι έχει παραλύσει δεκάδες υπηρεσίες στη Ρόδο.

Συνεργεία τεχνικών του ΟΤΕ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΡΟΔΙΑΚΗΣ και εξειδικευμένα στελέχη του Δήμου της Ρόδου, δίνουν μάχη αυτή την ώρα με τον χρόνο προκειμένου να μπορέσουν να αποκαταστήσουν τη σοβαρότατη αυτή βλάβη.

Το γεγονός έχει προκαλέσει την οργή στελεχών και προϊσταμένων και υπηρεσιών καθώς επίσης και του ίδιου του Δημάρχου του κ. Φώτη Χατζηδιάκου που θεωρείται βέβαιο ότι θα αναζητήσει ευθύνες.

Ο ΟΤΕ πάντως διεξάγει αυτή την ώρα προσπάθειες για να δώσει με παρακαμπτήριους τρόπους τηλεφωνικές γραμμές και ΙΝΤΕΡΝΕΤ σε ορισμένα τουλάχιστον τμήματα νευραλγικών υπηρεσιών που εξυπηρετούνται μέσω του syzeyxis.

Πηγή: http://newpost.gr/

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!