Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Καταρρέει το Ναυτικό Νοσοκομείο…

nautiko_nosokomeio_

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή πραγματοποίησε στις 04-06-2015 ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης, με σκοπό την ενημέρωσή του, για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα, τέθηκε υπόψη του Υπουργού το σοβαρότατο πρόβλημα των χρεών του ΕΟΠΥΥ έναντι του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Όπως τονίσαμε στον Υπουργό, η χρονίζουσα αυτή κατάσταση έχει ξεπεράσει τις αντοχές του νοσοκομείου για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του. Ζητήσαμε λοιπόν την βοήθειά του, για να ξεπεραστεί η οικονομική αυτή ασφυξία στην οποία έχει περιέλθει.

Επίσης ζητήσαμε από τον Υπουργό την περαιτέρω ενεργοποίηση του ΚΕΕΛΠΝΟ σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες του Αρχηγείου Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. αλλά και την ΠΕΑΛΣ προκειμένου να συνδράμει στις ενημερωτικού χαρακτήρα «καμπάνιες» για τα στελέχη του Λιμενικού αλλά και τις τοπικές κοινωνίες στα νησιά εκείνα που επηρεάζονται από την άτακτη, παράνομη μετανάστευση.

Ο Υπουργός από την πλευρά του αναγνωρίζοντας το πρόβλημα και την ανάγκη, επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά δίνοντας την ίδια στιγμή οδηγίες τόσο στους υπευθύνους του ΕΟΠΥΥ όσο και του ΚΕΕΛΠΝΟ για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά μας.

Επισήμανε όμως ότι η αντιμετώπιση του ζητήματος των οικονομικών υποχρεώσεων του ΕΟΠΥΥ προς το ΝΝΑ αλλά και τα νοσοκομεία όλης της χώρας είναι μια δύσκολη υπόθεση καθώς σχετίζεται άμεσα με την οικονομική ασφυξία που έχει περιέλθει η χώρα. Ως εκ τούτου η αντιμετώπιση του προβλήματος θα γίνει σταδιακά.

Για το Δ.Σ.

                           Ο Πρόεδρος                                                                   Ο Γενικός Γραμματέας
                   Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ                                                         Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Πηγή: http://www.e-nautilia.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!