Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Κατασκευή ιστοσελίδων στην Άνδρο με την υπογραφή της iArk Digital Agency

Το ζητούμενο αυτή την εποχή για μία επιχείρηση τουρισμού και μη, αλλά και γενικότερα, είναι η εύρεση ενός έμπιστου συνεργάτη που θα μπορέσει να αναλάβει το αναγκαίο έργο της προώθησης. Η iArk Digital Agency με περισσότερα από 12 έτη εμπειρίας και παρουσίας στο χώρο του Digital Marketing, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες της επαρχίας και των νησιών, μιας και κάθε χρόνο δραστηριοποιείται έντονα στον τομέα του τουρισμού και τις καμπάνιες για την προσέλκυση τουριστών.

Οι άνθρωποι της εταιρείας όντας νησιώτες στην καταγωγή, γνωρίζουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων και μπορούν να «στοχεύσουν» τους δυνητικούς πελάτες είτε πρόκειται για τον τομέα του τουρισμού είτε όχι.

Άλλωστε τα δεκάδες projects που έχουν αναλάβει κι έχουν υλοποιήσει στο νησί μας, είναι ο καθρέπτης της άρτιας και προσεγμένης δουλειάς τους. Αν έπρεπε να τους ξεχωρίσουμε για κάτι αυτό θα ήταν τα λεπτής αισθητικής εικαστικά των sites, καθώς και η εξατομικευμένη προσέγγισή τους.

Όμορφες, minimal, custom και γρήγορες ιστοσελίδες είναι οι βασικοί πυλώνες της iArk Digital Agency που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται πίσω από κάθε αξιόλογο έργο του νησιού μας. Όντας στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στο Digital κόσμο, η iArk αφουγκράστηκε τις ντόπιες επιχειρήσεις της Σάμου και προέβη σε αποκλειστικές συνεργασίες με Σύμβουλους Επιχειρήσεων με στόχο την υλοποίηση του προγράμματος ΕΣΠΑ και την 100% χρηματοδότηση στις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου.

Σας παρουσιάζουμε ενδεικτικές δουλειές στο νησί μας Λέσχη Ανδρίων Androp Μουστάκειο Φαρμακείο Διαπούλη Camara Suites 9 Muses Παραπόρτι Οπτικά Ράζου ( coming soon ) Το Πετράδι ( coming soon ) Ιωάννα Ραμούνδου Ζαχαροπλαστείο Καλλιβρούσης ( social media ) Mamais Marine ( social media ) Funky Donkey Beach House ( social media ) Ηλεκτρικά Κασσιδώνης Mastello

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ομάδα της iArk Digital Agency

Υπεύθυνος: Μίμης Βασιλείου

Τηλ. Επικοινωνίας: 2102201940

Email: info@iark.gr


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!