Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Κατερίνα Σαλωνίκη: Οι προβλέψεις της Τετάρτης, 08/06

φσα

Η ένταση που αισθανόμαστε όλοι τον τελευταίο καιρό συνδυάζεται με μια αγωνία, για το τι πρόκειται να γίνει με ότι απασχολεί τον καθένα.

Άλλες φορές είναι έντονες άλλες πάλι μας επιτρέπουν να νομίζουμε πως απαλλαχτήκαμε από αυτές, μόνο και μόνο για να επανέλθουν δριμύτερες με ένα κοροϊδευτικό χαμόγελο στο στόμα.

Η σημερινή μέρα ανήκει σε εκείνες τις οάσεις, που ξαπλώνουμε να ξεκουραστούμε και δροσιζόμαστε για να ξεδιψάσουμε.

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα στις 9.48 το πρωί και δεν έχει σκοπό να συναντήσει κανέναν άλλο πλανήτη, συνεχίζοντας το αγέρωχο λίκνισμά της.

Αυτό σημαίνει πως η σημερινή μέρα είναι μέρα συνειδητοποίησης των πιο ουσιαστικών και σημαντικών γεγονότων που διαδραματίζονται στις ζωές μας, έχοντας την ικανότητα να απομονώσουμε όλα τα άλλα που γίνονται σημαντικά κατά τύχη, λόγω του ξεπεσμού να τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι.

Σήμερα λοιπόν, παίρνουμε όση αυτοπεποίθηση χρειαζόμαστε και με ψηλά το κεφάλι προσπαθούμε να λύσουμε τις υποθέσεις που μας απασχολούν. Η δράση δεν είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε, η περίσκεψη όμως και η αξιοπρεπής αντιμετώπιση επιβάλλονται, γιατί είναι η μαγιά της επόμενης κίνησης.

Δεν παραλείπουμε σήμερα να αγοράσουμε κάτι φανταχτερό και εντυπωσιακό, να πάμε σε ένα θερινό σινεμά να δούμε μια αγαπημένη ταινία, να δημιουργήσουμε κάτι ασυνήθιστο, τολμηρό και θεαματικό και να πρωταγωνιστήσουμε στην ερωτική μας ζωή με τρόπο που θα πάρουμε το χειροκρότημα.

Λέοντα, αξιοποίησε την μέρα σου χρησιμοποιώντας ακόμα και την τελευταία ρανίδα των προσφορών της και φόρτισε στο φουλ τις ψυχολογικές σου μπαταρίες.

Υδροχόε, Κριέ και Ζυγέ, η μέρα έχει μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις. Πάρε θέση και διάλεξε τι χρειάζεσαι κερδίζοντας υλικά και συναισθηματικά.

Δίδυμε και Τοξότη, μια μεγάλη ανακούφιση σου δίνει η μέρα αυτή καθώς αποφορτίζεσαι από την πίεση και τον εξαναγκασμό του να προλάβεις εσύ πριν σε προλάβουν οι άλλοι.

Αιγόκερε, Καρκίνε, Ιχθύ και Παρθένε, ασχολήσου σήμερα με οποιαδήποτε εκκρεμότητα έχεις. Στόχευσέ την και μην γυρίσεις σπίτι σου αν δεν έχεις ολοκληρώσει ή δρομολογήσει τη διευθέτησή της.

Ταύρε και Σκορπιέ, σου είναι δύσκολο σήμερα να μην έχεις υπερβολικές αντιδράσεις ιδιαίτερα αν κατακτήσεις ένα στόχο σου. Θα κάνεις αυτό που θέλεις ο κόσμος να χαλάσει, αλλά καλύτερα θα ήταν να έχεις και μια τόση δα, εγκράτεια.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!