Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Καθιερωμένη σύσκεψη του Δημάρχου Μυκόνου με τους Διοικητές των Σωμάτων Ασφαλείας

dimos_mykonoy_diki

Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς συνάντησε σήμερα τους Διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος και του Λιμεναρχείου Μυκόνου, στα πλαίσια των τακτικών συντονιστικών συναντήσεών τους.

Βασικό θέμα υπήρξε ο συντονισμός και η συνεργασία, ενόψει και της κορύφωσης της τουριστικής σεζόν. Αιτήθηκε από τους Διοικητές τις συχνότερες περιπολίες των οργάνων και την αναδιοργάνωση των βαρδιών, προκειμένου αυτές να λειτουργήσουν αποτρεπτικά και αν χρειαστεί κατασταλτικά. Τους ενημέρωσε, ότι έχει αιτηθεί σε συνεννόηση με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, να αποσπαστεί ακόμα περισσότερο αστυνομικό προσωπικό τις αμέσως επόμενες μέρες και δεσμεύτηκε πως θα εξασφαλιστεί η δωρεάν διαμονή τους.

Οι Διοικητές τον ενημέρωσαν αναλυτικά για τα περιστατικά που χειρίζονται και σε ποιες ενέργειες έχουν ήδη προβεί, καθώς και για τον άμεσο σχεδιασμό για το υπόλοιπο της υψηλής τουριστικής περιόδου.

Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μυκόνου, παρέστησαν και οι Αντιδήμαρχοι κ. Νικόλας Γκέλος, κ. Λάμπρος Παναγιωτακόπουλος, η Δημοτική Σύμβουλος κα. Τόνια Ανδρόνικου και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μυκονίων κ. Δημήτρης Λαζαρίδης.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!