Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω 1ου TRIMORE Τριάθλου Σύρου

limani_aerofotografia

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής της αθλητικής και τουριστικής διοργάνωσης του 1ου TRIMORE Τριάθλου Σύρου, στις 10, 11 και 12 Ιουνίου 2016, και σύμφωνα με την από 1/6/2016 απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Κυκλάδων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

  • Διακόπτεται η κίνηση παντός οχήματος, το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016, κατά τις ώρες 08:45 -11:30, από το ΙΚΑ Σύρου και επί των οδών Νικ. Μανδηλαρά – Ηρώων Πολυτεχνίου – Κάτω Μάννα – διασταύρωση Αζολίμνου – Βάρη έως και την ευθεία του Μ. Γιαλού.
  • Κατά τις ίδιες ώρες, διακόπτεται, επίσης, η κίνηση παντός οχήματος στις οδούς Θυμάτων Σπερχειού – Πρωτοπαπαδάκη – Βενιζέλου – Μερκούρη – Πλατεία Μιαούλη – Χίου – Πρωίου – Αφροδίτης.
  • Κατά τις απογευματινές ώρες 17:00 – 18:00 της ίδιας ημέρας (11 Ιουνίου 2016), διακόπτεται η κίνηση των οχημάτων από την Πλατεία Μιαούλη (Χίου – Στ. Πρωίου – Μανδηλαρά – Πλ. Ηρώων – Ασημομύτη – Α” και Ε. Μπαρμπέτα – Γ. Γουλανδρή) έως και την οδό Αλ. Παναγούλη.
  • Παράλληλα, το ίδιο χρονικό διάστημα (17:00 – 18:00) διακόπτεται η κυκλοφορία οχημάτων στις οδούς Ερμού – Πρωτοπαπαδάκη – Καλομενοπούλου – Λαδοπούλου – Μπαμπαγιώτου – Μαυροκορδάτου – Αγ. Δημητρίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τους παράλληλους δρόμους.

Επίσης, δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των Mini Bus κατά τις ώρες της απαγόρευσης της κυκλοφορίας των οχημάτων και δεν θα εκτελεστεί το δρομολόγιο των 09:00 της ίδιας ημέρας του ΚΤΕΛ από την αφετηρία με προορισμό το Κίνι – Γαλησσά – Φοίνικα – Ποσειδωνία – Μ. Γιαλό – Βάρη – Αζόλιμνο.

Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016, κατά τις ώρες 09:00 – 10:00, διακόπτεται η κίνηση παντός οχήματος από την περιοχή Νησάκι και κατά μήκος της παραλιακής οδού (και στα δύο ρεύματα) έως την Πυροσβεστική.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!