Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

Κοινότητα Γαυρίου: Ενημέρωση για τη σημερινή συνεδρίαση

gaurio-andros

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 13/11/2019 το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Γαυρίου μετά από δύο συνεχόμενες αναβολές, με παρουσία των 4/5 των συμβούλων.

1) Το θέμα της δημιουργίας πεζοδρομίου γύρω από το δημοτικό σχολείο ψηφίστηκε θετικά.

2) Το θέμα της διαμόρφωσης του χώρου στο εκκλησάκι της Αγίας Άννας ψηφίστηκε θετικά.

3) Ομόφωνη θετική απόφαση του τοπικού συμβουλίου για την πρόταση ένταξης του Γυμνασίου-Λυκείου στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ 2014-2020»

4) Ομόφωνη θετική απόφαση για διαμόρφωση του χώρου δίπλα από την παιδική χαρά με σκοπό την επέκτασή της και αλλαγή της εισόδου της παιδικής χαράς για την ασφάλεια των παιδιών.

5) Εισήγηση για χρηματοδότηση από τον δήμο ποσού 1500€ για τις εορταστικές εκδηλώσεις του πολιούχου της περιοχής Αγ. Νικολάου.

6) Θετικές γνωμοδοτήσεις για όλα τα αιτήματα των πολιτών.

Να σημειώσουμε ότι υπήρξε επιστολή από τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου-Λυκείου καθώς και από τους συλλόγους διδασκόντων των σχολείων της περιοχής, που αφορούσε σε προτάσεις για επαρκή οδική σήμανση, δημιουργία διαβάσεων και πεζοδρομίου και γενικά σε θέματα που αφορούν στην ασφαλή διέλευση των παιδιών στους περιβάλλοντες χώρους και δρόμους των σχολείων και της παιδικής χαράς.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!