Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Κύπελλο Ελλάδας: Ολοταχώς για τελικό χωρίς φιλάθλους

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ εισηγήθηκε τη διεξαγωγή του τελικού χωρίς παρουσία φιλάθλων παρά μόνο μελών της ΕΠΟ και 25 διαπιστευμένων από κάθε ομάδα

Παρά την πρόταση του μέλους της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟΚ. Νίκα, για να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στις 22 Μαΐου με 25.000 θεατές, η τελική εισήγηση της Επιτροπής που συνεδρίασε τη Δευτέρα (10/5) προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ (θα συνεδριάσει την Παρασκευή για την οριστική απόφαση) είναι τελείως διαφορετική.

Σύμφωνα με την εισήγηση ο τελικός προτείνεται να διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοιού. Δεν θα τυπωθούν εισιτήρια, ούτε θα εκδοθούν προσκλήσεις. Η εισήγηση προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ προβλέπει την παρουσία στις εξέδρες του ΟΑΚΑ α) των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, β) των προέδρων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων και μόνον αυτών (η διαπίστευσή τους δεν θα μπορεί να μεταβιβαστεί), γ) των υπαλλήλων της ΕΠΟ που θα εργαστούν για τη διοργάνωση του τελικού.

Παράλληλα, οι δύο φιναλίστ θα λάβουν από 25 διαπιστεύσεις. Υπολογίζεται ότι το βράδυ του αγώνα μαζί με τους αστυνομικούς, τους τεχνικούς και όλους τους εμπλεκόμενους στον τελικό, στο ΟΑΚΑ θα βρίσκονται περίπου 800 άτομα.

Πηγή: Έθνος


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!