Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Λευκή νύχτα στη Χώρα, «Καραμελοχώρι» στο Γαύριο, χωριό Αη Βασίλη στο Μπατσί

WHITE_NIGHT

Η έναρξη της εφετινής εορταστικής περιόδου στην Άνδρο ξεκινά επίσημα από το πρωί του Σαββάτου, 12 Δεκεμβρίου, από το Γαύριο. Στις 10 το πρωί θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το «Καραμελοχώρι» στο τουριστικό περίπτερο του Γαυρίου. Το «Καραμελοχώρι» θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας θα γίνει στολισμός δένδρων από τους μαθητές. Επίσης, στις 8 το βράδυ θα λειτουργήσει συντριβάνι σοκολάτας!

Στις 8 το βράδυ θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις στη Χώρα, στο πλαίσιο της «λευκής νύχτας», που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά από τον Δήμο Άνδρου και τους επαγγελματίες (στη φωτογραφία του κ. Βαγγέλη Λουκίσσα στιγμιότυπο από την περσινή «λευκή νύχτα»). Πρώτα θα γίνει η φωταγώγηση του δένδρου στην πλατεία Γηροκομείου, με τη συμμετοχή της χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου και όλων των τμημάτων του χορευτικού του Συλλόγου γυναικών, τους οποίους ο Δήμος Άνδρου ευχαριστεί θερμά για τη συμμετοχή τους.
Στο πλαίσιο της «λευκής νύχτας», τα καταστήματα στη Χώρα θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι αργά το βράδυ, με σημαντικές προσφορές προς όλους όσοι θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους. Για να δείτε τις προσφορές- εκπτώσεις των καταστημάτων πατήστε ΕΔΩ.

Στο Μπατσί, οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου και παραδοσιακά κάλαντα από τους μικρούς μουσικούς της Σοφίας Μανάλη. Θα ακολουθήσουν τομουσικό παραμύθι από την ομάδα πιάνου «Isabellissima» και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τα παιδιά του Δ.Σ. Μπατσίου. Τέλος, οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με την παρουσίαση του Χριστουγεννιάτικου χωριού και φωτογράφηση με τον Άγιο Βασίλη.

«Ποδαρικό» στις εκδηλώσεις, πάντως, έκανε η Κατάκοιλος που ανάβει το δικό της δέντρο την Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου,κερνώντας τους επισκέπτες λουκομάδες και πόντζι.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!