Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Λέσχη Ανδρίων: «Επιχείρηση – διάσωση Μεσογειακή Φώκια»

Στο πλαίσιο του έργου LIFE Andros Park, η MOm – Εταιρεία Μελέτης και Προστασίας της Μεσογειακής φώκιας, πραγματοποίησε στη «Λέσχη Ανδρίων – Andrion Club» στις 6 Μαρτίου 2020, ενημέρωση προς τους φορείς της Άνδρου με τίτλο «Επιχείρηση – Διάσωση Μεσογειακής Φώκιας».

Στις 7 Μαρτίου 2020 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για το παραπάνω θέμα ανοιχτό στο κοινό της Άνδρου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στο Δημαρχείο Άνδρου. Στόχος του Σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των άμεσα εμπλεκόμενων αλλά και των πολιτών σχετικά με τον τρόπο που μπορούν να βοηθήσουν, σε περίπτωση που συναντήσουν μια φώκια που χρειάζεται βοήθεια. Η ομάδα διάσωσης της MOm θα πραγματοποιήσει παρουσίαση και πρακτική εξάσκηση στους ενδιαφερόμενους πάνω στις τεχνικές διάσωσης θαλασσίων θηλαστικών και ιδιαίτερα της Μεσογειακής φώκιας. Το πρακτικό κομμάτι του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί στην παραλία στο Παραπόρτι. 

Η «Λέσχη Ανδρίων» με στόχο να συνεισφέρει στην επιτυχία των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ (UN SDGs) και βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας προς όφελος της προστασίας και της διατήρησης του περιβάλλοντός μας, αναπτύσσει Τμήμα Περιβάλλοντος σε συνεργασία με την HELMEPA (Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος) https://helmepa.gr/. Η HELMEPA είναι αναγνωρισμένος Μη-Κυβερνητικός Οργανισμός από τον ΟΗΕ σε Θέματα Θαλασσών και Δίκαιου της Θάλασσας, και στηρίζεται από την ελληνική εφοπλιστική κοινότητα.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!