Ελεύθερο JMK WEBINAR προς όλους τους γονείς!
https://www.facebook.com/
————–
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης
https://www.facebook.com/
διοργανώνει και προσκαλεί με μεγαλη χαρά όλους τους γονείς των μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε ένα ΟΧΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ WEBINAR όπου μαζί με τον Δρ Γιάννη Καλογεράκη, θα μοιραστούμε όλοι μας ένα συναρπαστικό on line ταξίδι, στη βιωματική ενδυνάμωση.Ο μοναδικός Γιάννης, για 90 λεπτά θα μας ξεβολέψει ευχάριστα και με το παραστατικό και ζωντανό ύφος του θα μας βάλει στον κόσμο ενός αισιόδοξου αύριο, που ΝΑΙ, μπορούμε να δημιουργήσουμε για μας και τα παιδιά μας.
Θα μας μιλήσει για το πώς μπορούμε να στηρίξουμε τα παιδιά μας και τους εαυτούς μας, προκειμένου να αγγίξουμε το βέλτιστο του πιο σπουδαίου έργου της ζωής μας.
Θα μας βάλει σε δρόμους σκέψης και θα μας δώσει τρόπους και τεχνικές ώστε να σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας με τρόπο δημιουργικό και καινοτόμο, χαράζοντας έτσι γραμμές δημιουργικής, ζωντανής, δυναμικής, ελπιδοφόρας ανάπτυξης.
Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, στις 19:00 ακριβώς, συνδεθείτε στο link που θα υπάρχει στην σελίδα www.jmk.gr, βάλτε την καλύτερή σας διάθεση, ανοίξτε τις ψυχές και το πνεύμα σας κι ελάτε να ζήσουμε μια πρωτόγνωρη εμπειρία αισιοδοξίας, εμψύχωσης και ενδυνάμωσης.
Δείτε εδώ τέσσερις ομιλίες του Γιάννη Καλογεράκη στο TEDx:
1. Στο TEDx UniversityofPiraeus: www.youtube.com/watch?v=
2. Στο TEDx Alexandroupolis: www.youtube.com/watch?v=
3. Στο TEDx Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (NTUA): www.youtube.com/watch?v=
4. Στο TEDx IonianUniversit: www.youtube.com/watch?v=