Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Λέσχη Ανδρίων: Υποβρύχιος Καθαρισμός και Άσκηση Θαλάσσιας Αντιρρύπανσης στη Χώρα

Στο πλαίσιο πρόληψης του «Λιμεναρχείου Άνδρου» σε θέματα προστασίας του θαλασσίου περιβάλλοντος και αντιμετώπισης περιστατικών θαλάσσιας ρύπανσης, έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω δράσεις για την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020:
 
Στις 11:00, στον θαλάσσιο χώρο εντός του λιμένα Κάστρου Χώρας Άνδρου, θα πραγματοποιηθεί υποβρύχιος καθαρισμός βυθού. Ο εν λόγω καθαρισμός βυθού θα λάβει χώρα με τη συμμετοχή εθελοντών δυτών. Οι φορείς που συμμετέχουν στην εν λόγω δράση είναι ο «Δήμος Άνδρου», το «Επαρχείο Άνδρου», η «Λέσχη Ανδρίων», «Σύλλογος Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου Σ.Ε.Δ.Α.», «Αλιευτικός Σύλλογος Άνδρου» και ο «Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας».


 
Στις 13:00, θα πραγματοποιηθεί από την εγκατάσταση «Α.Σ.Π. Δ.Ε.Η. ΑΝΔΡΟΥ», θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική άσκηση για την καταπολέμηση περιστατικών θαλάσσιας ρύπανσης. Στην ως άνω δράση θα λάβουν μέρος μέλη της Ομάδας Καταπολέμησης Ρύπανσης Άνδρου, καθώς και εθελοντές του Τοπικού Σχεδίου Αντιμετώπισης Περιστατικών Ρύπανσης (L.C.P.) και του Σχεδίου Αντιμετώπισης Περιστατικών Ρύπανσης της εν θέματι εγκατάστασης (P.C.P.).


 
Το Τμήμα Περιβάλλοντος της Λέσχης Ανδρίων, υποστηρίζει την παραπάνω δράση και ενθαρρύνει τα μέλη και τους φίλους της, να παρακολουθήσουν την παραπάνω εκπαίδευση και άσκηση.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!