Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023

Λιγότερη ανανδρία… Λιγότερη εμπάθεια

CqkfzgnWYAEGDJs

Είναι προφανές ότι η κάθοδος του Χρήστου Βουραζέρη ως υπ. Περιφερειακού Συμβούλου Άνδρου έχει προκαλέσει άγχος σε πολλούς, με αποτέλεσμα να χάνουν την ψυχραιμία τους και να βγάζουν εμπάθεια που δεν κρύβεται…

Άλλωστε είναι γνωστό ότι θέλουν να αποφασίζουν αυτοί ποιος θα εκλεγεί Δήμαρχος και ποιος θα εκλεγεί Έπαρχος, μόνο που λογαριάζουν χωρίς τους πολίτες της Άνδρου. Γιατί αυτοί θα επιλέξουν.

Στην αρχή ξεκίνησε το παραμύθι του κληροδοτήματος (βλέπετε με το μόνο που ασχολείται κάποιος στο Επαρχείο είναι το κληροδότημα και τίποτε άλλο. Έτσι αντιλαμβάνονταν μέχρι σήμερα κάποιοι την παρουσία τους στο Επαρχείο). Όταν ο Χρήστος Βουραζέρης με μια ξεκάθαρη τοποθέτηση δήλωσε ότι δεν θα αποδεχθεί τη θέση του μέλους της Επιτροπής Διαχείρισης του Κληροδοτήματος γιατί έχει άλλη αντίληψη για τη θέση και το ρόλο του Επάρχου, τους χάλασε τη σούπα, με αποτέλεσμα να καταπιούν ότι έλεγαν.

Έτσι προσπαθούν να απαξιώσουν κάθε πρωτοβουλία ή δραστηριότητά του. Προφανώς για κάποιους καμία δουλειά δεν είναι ντροπή.

Ο κ. Βουραζέρης, μέχρι σήμερα, μένει συνεπής σε αυτό που είχε πει στη δήλωση της υποψηφιότητας του: ότι δεν θα εμπλακεί σε καμία αντιπαράθεση.

Προφανώς αυτό έχει εκνευρίσει αυτούς που θέλουν να έχουν ως βιτρίνα το ρόλο αυτού που ενημερώνει τους πολίτες της Άνδρου για να κρύβουν τον πραγματικό τους ρόλο: αυτόν του αριβίστα και του τιμητή όλων όσων ασχολούνται με τα κοινά.

Εμείς το μόνο που έχουμε να τους συστήσουμε είναι λιγότερη ανανδρία και λιγότερη εμπάθεια.

Αντριάνα Μπόθου

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!