Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Λιμεναρχείο Άνδρου: Εθελοντικός καθαρισμός στο Νειμποριό με τη συμμετοχή του Δημοτικού σχολείου Μεσαριάς

1

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής εβδομάδας καθαρισμού ακτών, από το Λιμεναρχείο Άνδρου και συγκεκριμένα από τα στελέχη του γραφείου Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος, την Πέμπτη 26-05-2016 οργανώθηκε εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας «Νημποριό»  με τη συμμετοχή του Δημοτικού σχολείου Μεσαριάς Άνδρου.

2

Στη δράση μετείχαν τρία (03) στελέχη του Λιμεναρχείου Άνδρου και τρεις τάξεις του Δημοτικού  σχολείου με περισσότερα από 40 παιδιά.  Συγκεντρώθηκαν απορρίμματα όγκου 10 μεγάλων σάκων απορριμμάτων και καθαρίστηκε συνολικά ακτή μήκους 700 μέτρων και πλάτους 40 μέτρων.

3

Επιπρόσθετα, σας γνωρίζουμε ότι την Τρίτη 24-05-2016 από στελέχη του γραφείου Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος Υπηρεσίας μας πραγματοποιήθηκε ενημερωτική διάλεξη-παρουσίαση στο Νηπιαγωγείο Μεσαριάς Άνδρου.

4

Ενόψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (05-06-2016) και σε εκτέλεση ανωτέρω σχετικής, σας αποστέλλουμε δύο (02) αντίτυπα του ενημερωτικού φυλλαδίου της Διεύθυνσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιώτικης Πολιτικής (ένα στην ελληνική και ένα στην αγγλική γλώσσα), που αφορούν θέματα προστασίας θαλασσίου περιβάλλοντος.

5

Υπηρεσίες σωμάτων ασφαλείας νήσου Άνδρου, Δήμος Άνδρου, επαγγελματικοί σύλλογοι, ιδιώτες/φορείς εκμεταλλευόμενοι των παραλιών της νήσου Άνδρου, Ν.Ο.Α., Ν.Ο.Κ.Α., παρακαλούνται για την τοποθέτηση των φυλλαδίων σε ευκρινή σημεία χώρων αρμοδιότητας τους προκειμένου για την βέλτιστη ενημέρωση – ευαισθητοποίηση των πολιτών.

6

8

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!