Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

Lisey’s Story: Η νέα σειρά που εμπνεύστηκε ο Στίβεν Κινγκ μετά από μία επιθανάτια εμπειρία

Ο Στίβεν Κινγκ σε πρόσφατη συνέντευξη, ανέφερε πως μία επιθανάτια εμπειρία ήταν η έμπνευση του για την νέα σειρά Lisey’s Story, που θα προβληθεί στην συνδρομητική πλατφόρμα Apple TV+.

Ο Κινγκ αποκάλυψε πως έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο μετά από μία πολύ σοβαρή περίπτωση πνευμονίας που τον οδήγησε σε νοσηλεία το 2003.

Σε μία συνέντευξή του, ο διάσημος συγγραφέας είπε για την εμπειρία του: «Ήμουν πολύ κοντά στο να εγκαταλείψω την ζωή. Όταν γύρισα από το νοσοκομείο, η γυναίκα μου είχε ήδη αδειάσει το γραφείο μου και είπα τότε στον εαυτό μου: Πέθανα και είμαι ένα φάντασμα! Η ιδέα για το Lisey’s Story προέκυψε από αυτήν την εμπειρία».

Η νέα σειρά που έκανε πρεμιέρα στις 4 Ιουνίου, σε σκηνοθεσία του JJ. Abrams έχει ως πρωταγωνίστρια τη Julianne Moore στον ρόλο της Lisey Landon και τον Clive Owen στον ρόλο του νεκρού συζύγου της.

Η ιστορία ακολουθεί την Lisey, μία χήρα που μπλέκεται σε μια σειρά από θανατηφόρα γεγονότα, που σχετίζονται με την συγγραφική δουλειά του πρόσφατα εκλιπόντα συζύγου της. Όλα όσα ζει είναι η πραγματικότητα ή ένα παιχνίδι του μυαλού; Σίγουρα πάντως, δεν είναι η πραγματικότητα όπως εμείς την ξέρουμε και η σειρά μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές.

Τι δήλωσε ο Στίβεν Κινγκ για την σειρά

«Κατά βάση, είναι μία ιστορία αγάπης. Η Lisey είναι κάτι ξεχωριστό για μένα. Βρίσκεται πολύ κοντά στην καρδιά μου» ανέφερε ο συγγραφέας για τη σειρά.

Ο συγγραφέας μοιράστηκε και τον τρόπο που επέλεξε να προσαρμόσει το μυθιστόρημα στην τηλεοπτική οθόνη εντελώς μόνος του, γράφοντας και τα 8 επεισόδια της mini σειράς.

«Ήθελα να πω την ιστορία που παρουσιάζεται στο βιβλίο, αλλά ταυτόχρονα να την κάνω καλύτερη. Πάντα σκεφτόμουν και συνήθιζα να λέω στην γυναίκα μου, πως αν κάποιος κατέστρεφε αυτήν την ιστορία, δεν θα πρέπει να είναι κανένας άλλος από εμένα τον ίδιο» δήλωσε.

Το τρέιλερ μας προετοιμάζει για μία σειρά γεμάτη μυστήριο, αγωνία και σίγουρα το στοιχείο του ανεξήγητου που τόσο μοναδικά εισάγει ο Stephen King στα έργα του. Το ομώνυμο βιβλίο στο οποίο βασίζεται η σειρά, κυκλοφορεί από το 2006  και έχει κερδίσει πολλούς αναγνώστες. Είναι γνωστή εξάλλου η αγάπη του κοινού για τις ιστορίες του συγγραφέα, που συχνά μεταφέρονται και στην μικρή οθόνη.

Πηγή: https://www.monopoli.gr


Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!