Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

Μ. Γλυνός: Αναγκαία η χάραξη περιβαλλοντικής πολιτικής

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Την ανάγκη χάραξης περιβαλλοντικής πολιτικής τόσο σε περιφερειακό όσο και σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, υπογράμμισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» Μανώλης Γλυνός, κατά την συνάντησή του με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές των Οικολόγων Πράσινων, Χριστίνα Ευθυμιάτου και Μιχάλη Μπάκα.

 «Είναι επιτακτική ανάγκη να δοθεί πλέον προτεραιότητα στις πολιτικές για  την προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, τόσο σε περιφερειακό επίπεδο, όσο και σε εθνικό  και ευρωπαϊκό. Βασικό  άξονα αυτής της  προσπάθειας αποτελεί η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών μέσω αντίστοιχων εκστρατειών ενημέρωσης αλλά και η διεύρυνση των χρηματοδοτήσεων της Περιφέρειας σε δομές και δράσεις περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στα σχολεία», ανέφερε ο υποψήφιος περιφερειάρχης, σημειώνοντας τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Περιφέρεια σε αυτή την προσπάθεια.

Τον επικεφαλής της καμπάνιας των Οικολόγων Πράσινων για τις Ευρωεκλογές Μιχάλη Μπάκα και την συνεκπρόσωπο των Οικολόγων Πράσινων Χριστίνα Ευθυμιάτου, συνόδευαν ο κ. Αλέξανδρος Λουιζίδης εκ των ιδρυτικών μελών της τοπικής πολιτικής κίνησης και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Δημήτρης Γρηγοριάδης.

Από το Γραφείο Τύπου

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!