Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Μ.Βαρβιτσιώτης: Ολιγωρία στη στελέχωση του Λιμενικού

ImageHandler

Δήλωση  Γρ.  Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της ΝΔ  και Βουλευτή Β’ Αθηνών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη,  για την ολιγωρία της Κυβέρνησης στις διαδικασίες  στελέχωσης του Λιμενικού  Σώματος

“Μετά από δύο μήνες αδικαιολόγητης αδράνειας και ενώ ο προβλεπόμενος έλεγχος νομιμότητας  των διαγωνισμών από τον ΑΣΕΠ έχει από καιρό ολοκληρωθεί, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού αποφάσισε επιτέλους να υλοποιήσει την υποχρέωσή του για την κατάταξη των 110 Δοκίμων Υπαξιωματικών και 45 Δοκίμων Σημαιοφόρων στο Λιμενικό Σώμα που είχε αποφασίσει και δρομολογήσει η προηγούμενη Κυβέρνηση, αλλά είχε ανασταλεί λόγω εκλογών. Δυστυχώς, λόγω της ολιγωρίας δύο μηνών, χάθηκε πολύτιμος χρόνος και σχεδόν μια εκπαιδευτική χρονιά, ώστε τα στελέχη αυτά να αναλάβουν δράση.

Δύο μήνες τώρα, με τη συνεχιζόμενη ασάφεια στην επίσημη μεταναστευτική πολιτική της Κυβέρνησης, το φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης από τη θάλασσα λαμβάνει καθημερινά εκρηκτικές διαστάσεις. Ελπίζω η περαιτέρω στελέχωση του Λιμενικού Σώματος που έχει δρομολογηθεί από πέρυσι, να συνεχιστεί χωρίς άλλες ολιγωρίες. Και, βέβαια, να μη θυσιαστεί και αυτή στο βωμό των κυβερνητικών ιδεοληψιών «περί ανοιχτών συνόρων», δίδοντας έτσι την αφορμή να μετεξελιχθεί σε επαναπροσλήψεις καθαριστριών και  σε «βόλεμα» πολιτικά ημετέρων συντεχνιακών ομάδων”.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!