Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Με άρωμα Αμοργού η νέα διαφήμιση της ΜΑNGO

Το γύρο του κόσμου κάνει η νέα διαφημιστική καμπάνια της διάσημης εταιρείας ένδυσης MANGOμε τίτλο «A MEDITERRANEAN DREAM».  Το διαφημιστικό σποτ που έχει ήδη χιλιάδες προβολές «ταξιδεύει» τους  θεατές σε υπέροχες τοποθεσίες της Μεσογείου.

Η παγκόσμια καμπάνια  της MANGO  έχει «άρωμα» Αμοργιανό καθώς ένα μέρος της γυρίστηκε στο νησί του απέραντου γαλάζιου. Μέσα στο καλοκαίρι  συνεργείο της εταιρείας παραγωγής βρέθηκε στην Αμοργό όπου πραγματοποίησε γυρίσματα σε όλο το νησί με  αποτέλεσμα να προβάλλει την μοναδική ομορφιά και γοητεία του νησιού.

Οι άνθρωποι της παραγωγής δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την Αμοργό , την φιλοξενία των κατοίκων και τη συνεργασία με το Δήμο και δήλωσαν δικαιωμένοι για την επιλογή τους να πρωταγωνιστεί το νησί του απέραντου γαλάζιου στη διαφημιστική καμπάνια της Mango.

H αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού Πόπη Δεσποτίδη δήλωσε σχετικά: «Η προβολή του νησιού  είναι μεγάλη μέσα από την παγκόσμια της εταιρείας . Είναι βασική κατεύθυνση του Δήμου να προβληθεί η Αμοργός ως το ιδανικό σκηνικό για κινηματογραφικές, τηλεοπτικές και διαφημιστικές παραγωγές».

Δείτε το διαφημιστικό σποτ: A MEDITERRANEAN DREAM Director’s Cut | A film by Diana Kunst exclusively for MANGO |Extended version


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!