Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Με επιτυχία η διαδικτυακή εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων για το πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ την Πέμπτη 5/11/2020 με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις-μέλη του που επλήγησαν από την πανδημία του COVID-19 να ενημερωθούν αναλυτικά για το πρόγραμμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «Ενίσχυση ΠΜΜΕ που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στο Νότιο Αιγαίο» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014-2020», για τους όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και για τη διαδικασία πιθανής ένταξης της επιχείρησής τους στο πρόγραμμα αυτό.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος και ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η κα Μαρία Πουρναρά και ο κος Δημήτρης Αραμπατζόγλου, στελέχη της ΕΛΑΝΕΤ, παρουσίασαν τους βασικούς άξονες του προγράμματος και απάντησαν στα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα ερωτήματα που έθεσαν οι συμμετέχοντες αναλύοντας και δίνοντας όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του προγράμματος ενισχύονται μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19. Η δημόσια χρηματοδότηση καλύπτει Κεφάλαιο Κίνησης ίσο με το 50% των εξόδων της επιχείρησης το 2019 ενώ, έπειτα από την πρόσφατη τροποποίηση, το ελάχιστο ποσό επιχορήγησης ορίζεται στα 2000,00€ και το μέγιστο στα 10.000,00€. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι στις 2 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 15.00.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!