Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Με τη βοήθεια υπαλλήλων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και εθελοντών η διανομή του ΤΕΒΑ στην Τήνο

Ολοκληρώθηκε, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η διανομή του ΤΕΒΑ στους δικαιούχους στην Τήνο.
Επίσης ένα μεγάλο μέρος προϊόντων δόθηκε στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων και είναι πολύ σημαντικό που υπήρξε η δυνατότητα να βοηθηθεί και αυτή η δομή που λειτουργεί στο νησί μας.
Με τις πρόσφατες συγκυρίες και τη δεδομένη χρονική στιγμή, που οι οικονομικά αδύναμοι δοκιμάζονται και πλήττονται, είναι ιδιαίτερα σημαντικό που κάποιοι άνθρωποι δείχνουν την ανθρωπιά τους και την κοινωνική τους ευαισθησία.
Αναφέρομαι στους δεκάδες εθελοντές που δήλωσαν παρόντες και έτοιμοι να βοηθήσουν, αλλά και σε αυτούς που συνέδραμαν στο δύσκολο αυτό έργο. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω για τη συνδρομή τους το Σύλλογο Φίλων του Κέντρου Υγείας Τήνου «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΓΚΟΣ», τα μέλη του και το διοικητικό του συμβούλιο, που βοήθησαν, με αμέριστη φροντίδα και με σεβασμό στο συνάνθρωπο, στη διανομή των τροφίμων, με αποτέλεσμα αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε περίπου εκατό (100) οικογένειες συμπολιτών μας να πάρουν μια ανάσα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που συνέδραμαν στο όλο εγχείρημα.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους ωφελούμενους για την υπομονή τους καθώς και για τη βοήθεια, μιας και αρκετοί συνέδραμαν με κάθε τρόπο στη διανομή. Η βοήθεια αυτή να είναι μια μικρή στήριξη στους συνανθρώπους μας, που το πρώτο και βασικό πράγμα που πρέπει να νοιώθουν είναι η αλληλοβοήθεια, η συμπαράσταση και ο σεβασμός στο συνάνθρωπο.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!