Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Με τηλεδιάσκεψη και στην Άνδρο: Το Επιμελητήριο Κυκλάδων διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για το Ασφαλιστικό

COMM_ATTACHMENT_F12893-page-002

Την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017, ώρα 15:00, το Επιμελητήριο Κυκλάδων θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα για το Ασφαλιστικό, το οποίο υπό τις παρούσες συνθήκες, απασχολεί και προβληματίζει κάθε εργαζόμενο, ελεύθερο επαγγελματία και συνταξιούχο, ενώ παράλληλα αποτελεί και ένα από τα βασικά ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει η χώρα.

Σκοπός της ημερίδας, οι απαντήσεις καίριων ερωτημάτων αλλά και η παροχή διευκρινίσεων σε επι μέρους θέματα του ασφαλιστικού (όπως τα μπλοκάκια, οι εισφορές, τα όρια ηλικίας κλπ)

Η ημερίδα αναμένεται να έχει έντονο ενδιαφέρον, καθώς εισηγητές θα είναι γνωστοί, διακεκριμένοι επιστήμονες – όπως οι κ. Αλέξης Μητρόπουλος, κ. Γιώργος Ρωμανιάς και κ. Διονύσης Τεμπονέρας,

Χώρος διεξαγωγής θα είναι η συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο (κτίριο Βαλμά) καθώς και τα γραφεία του Επιμελητηρίου στα νησιά Άνδρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη και Τήνο, τα οποία θα διασυνδεθούν μεταξύ τους και με τη Σύρο, μέσω του αναβαθμισμένου συστήματος τηλεδιάσκεψης.

Τέλος, εάν παραστεί ανάγκη, το Σάββατο 8 Απριλίου, από 11:00 έως 13:00, οι εισηγητές θα είναι διαθέσιμοι να δεχθούν από όλα τα νησιά (μέσω τηλεδιάσκεψης), ερωτήματα που ενδεχομένως να μην έχουν εξυπηρετηθεί την προηγούμενη ημέρα.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!